Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Známu českú speváčku zvozili na plnej čiare: Tento outfit označili za najhorší v jej kariére
Zdielať na

Známu českú speváčku zvozili na plnej čiare: Tento outfit označili za najhorší v jej kariére

Zdroj: Profimedia

Hoci je momentálne konečne spokojná v práci aj v súkromí, tento slávnostný večer jej až tak nevyšiel. Vystúpenie bolo na jednotku, no pri voľbe oblečenia šliapla úplne vedľa!

Speváčka Bára Basiková (58) bola spolu s ďalšími kolegami jednou z účinkujúcich na galavečeri k 30. výročiu magazínu Muzikál expres na Českom rozhlase Dvojka v Hudobnom divadle v Karlíne. S kritikou jej outfitu na slávnostný večer prišiel nielen denník super.cz, ale aj množstvo fanúšikov. Aj vy si myslíte, že to bol veľmi zlý výber šiat?

Obľúbená speváčka si prešla počas pandémie turbulentným obdobím, tak, ako mnohí ďalší umelci, no momentálne je spokojná, šťastná a celá žiari. Vyzerá najlepšie za posledné roky, schudla, je zamilovaná, vrátila sa k tmavej farbe vlasov a dokonca vydala novú knihu.

Škoda, že na tomto slávnostnom podujatí sa to všetko pozitívne stratilo kvôli absolútne nevhodnému výberu oblečenia. Keď ju ľudia videli, mnohí mali pocit, ako by sa jej chcel nejaký stylista pomstiť! Ktovie, možno práve žiadneho nemala a takto to dopadlo, keď sa obliekala sama...

Profimedia

"To čo jej obliekli, brnenie Johanky z Arku?" šuškali si ľudia v hľadisku, keď sa speváčka objavila v zlatých šatách, ktoré jej úplne pokazili postavu a zbytočne jej pridávali kilá, hoci je momentálne výrazne schudnutá. Strih šiat je k postave naozaj veľmi nelichotivý a to už ani nehovoríme o vykúkajúcich čiernych rukávoch a úplne nevhodnej obuvi.

Čo si o tomto outfite myslíte vy?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie