Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Objednala si spoločenské šaty za takmer 100 euro: Keď si ich obliekla, stratila reč
Zdielať na

Objednala si spoločenské šaty za takmer 100 euro: Keď si ich obliekla, stratila reč

Zdroj: TikTok/alixxrose

Objednávať si šaty online z neoverených obchodov môže byť naozaj veľké riziko a tento prípad je len jeden z dôkazov. Aj vy sa pýtate, na koho tento model ušili?

Mladá žena, ktorá na TikToku vystupuje ako Alix, ukázala vo videu, ako nešťastne dopadol nákup jej vysnívaných spoločenských šiat. Keď si ich obliekla, nevedela, či sa má smiať, alebo plakať.

Obľúbená moderátorka Katka Jesenská má rada módne a pekné oblečenie, no s nakupovaním to nepreháňa!​ Nosí dokonca aj šaty po babičke!

Predstava vs realita

Alix vo videu najskôr ukázala šaty, ktoré si objednala. Išlo o flitrami zdobené zavinovacie mini šaty s kapucňou a širokými rukávmi od ASOS DESIGN. „Toto som si objednala,“ hovorí vo videu.

TikTok/alixxrose

„A toto som dostala...“ ukázala sa oblečená v šatách, ktoré boli síce totožnej farby aj kvality, no strih by nesadol na žiadnu postavu, pretože rozparok bol už od brucha a zo šiat jej trčali takmer celé nohavičky. Za tento nepodarok si známa značka neváhala pýtať 80 libier (cca 96 eur), píše The Sun.

TikTok/alixxrose

​Ľudí jej nevydarený nákup pobavil, no mnohí jej poradili, aby si nabudúce prečítala recenzie k výrobkom od tejto značky. Konkrétne k týmto šatám tam boli samé sťažnosti, čo by ju určite od kúpy odradilo. Smutné však je, že aj po toľkých negatívnych ohlasoch šaty s nepodareným strihom z ponuky nestiahli...

Máte aj vy nejakú negatívnu skúsenosť s nakupovaním oblečenia cez internet? Napíšte nám!

@alixxrose I feel like @Remi Jo doing a realistic ASOS haul #MyPlayoffPicks #haul #asos #winteroutfit #nyeoutfit #fyi#kwanzaa #areyounewhere #christmas #newyear ♬ original sound - Kneely_Knight

Súvisiace články

Najčítanejšie