Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ako nosiť pánske tepláky, aby vyzerali módne?
Zdielať na
Top trendy

Ako nosiť pánske tepláky, aby vyzerali módne?

PR článok Donedávna boli určené len na šport alebo sedenie na gauči. Do salónov prichádzajú pánske tepláky! Pokojne ich môžete nosiť každý deň – a keď ich nosíte v správnom sete, vyzerajú naozaj dobre! Navrhujeme, ako zostaviť styling s teplákmi, aby ste v nich vyzerali módne!

Pánske tepláky – pohodlie je základ

Módne pánske tepláky môžete nosiť v súprave s mikinou. Nohavice a mikina, s kapucňou alebo na zips, sú nielen veľmi pohodlné, ale aj v súlade s najnovšími trendmi. Vybrať si môžete súpravu jednofarebnú, ktorá je momentálne veľmi v móde, alebo súpravu v podobných odtieňoch. Ide však o dosť monotónne riešenie – ak chcete skomponovať zložitejší, pútavejší styling, zvoľte tepláky v neutrálnej farbe a mikinu v zaujímavom odtieni: stále to bude štýlové, ale o niečo rozmanitejšie. Skontrolujte: https://ozonee.sk/slo_m_Muzi_Nohavice_Teplaky-4373.html

Pánske tričko a tepláky: bezpečná súprava

Najobľúbenejším a najmódnejším setom sú určite tepláky v duete s jednoduchým tričkom. Ide o klasickú kombináciu, v ktorej budete vyzerať dobre bez ohľadu na Vašu postavu. Módne sa budete prezentovať, ak na tričko dáte ťažisko stylingu: oko upúta veľké logo alebo zaujímavá farba a decentné tepláky čiernej alebo šedej farby budú perfektným doplnkom. Chcete celému stylingu dodať formálny šmrnc? Polokošeľa tu bude skvelou voľbou. Tak či onak, kombinácia bude veľmi pohodlná - môžete v nej úspešne stráviť celý deň.

Štýlové pánske tepláky - noste ich k bunde

Je čoraz chladnejšie? Prehoďte si cez tričko ľahkú, športovú bundu! Nepúšťajte sa do formálnejších riešení: so sakom alebo krátkym kabátom nebudú športové tepláky vyzerať dobre. Bombera je určite najmódnejšou možnosťou, ktorá sa hodí k športovým nohaviciam. Jej voľný strih sa hodí k nohaviciam, ktoré poskytujú maximálny komfort. Je ešte chladnejšie? Vsaďte na páperovú bundu, ktorá v sete s teplákmi tiež dobre poslúži. V takomto stylingu Vám bude určite nielen pohodlne, ale aj teplo.

Hľadáte niečo odvážnejšie a nezvyčajnejšie? Čo tak kombinácia teplákov s koženou alebo rifľovou bundou? Je to určite nesamozrejmá kombinácia, no sme si istí, že sa v nej budete cítiť dobre. A vyzerať skvele!

Aké doplnky k pánskym teplákom?

Na dotvorenie top outfitu treba pamätať aj na doplnky. Najdôležitejšie sú určite topánky – určite tušíte, že najlepšie budú športové topánky. Tenisky, botasky, alebo sneakersy: každá z možností zaručí módny styling, takže si vyberte svoj obľúbený model a užite si pohodlie, nech ste kdekoľvek.

 Čo sa týka zvyšku doplnkov, určite zvoľte čiapku. Vlnená alebo bavlnená čiapka sa hodí do chladných dní a šiltovka je najlepšou voľbou, keď je počasie mierne teplejšie. V pohode budú aj športové hodinky, ktoré sa skvele hodia k voľnému outfitu, rovnako ako slnečné okuliare alebo ľadvinka. Kombinujte svoje obľúbené doplnky: niečo nám hovorí, že to bude vyzerať veľmi módne!

Zdielať na

Najčítanejšie