Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ktoré dámske nohavice sú práve teraz trendy?
Zdielať na
Top trendy

Ktoré dámske nohavice sú práve teraz trendy?

PR článok Časy, kedy ženy nosili sukne, sú už dávno preč. Dámske nohavice, trendy kúsok, ktorému zaručene patrí nielen špeciálne miesto v šatníku, ale aj v rôznych módnych outfitoch, sa s nimi v súčasnosti delia o popredné priečky. Aké nohavice sa teraz nosia a mali by ste im dať šancu aj vy? Pozrite sa s nami na výber tých najhorúcejších kúskov.

Kožené nohavice, ktoré vám dokonale sadnú

Nadčasové kožené dámske nohavice, ktoré vám pri správnej starostlivosti vydržia pokojne aj celý život, sú vynikajúcou investíciou do vášho šatníka. Keďže ide jednoducho o klasiku, môžete sa spoľahnúť na to, že iba tak z módy nevyjdú. Preto si ich bez obáv budete môcť obliecť aj o desať rokov a stále vyzerať šik a štýlovo. Koža je navyše praktický materiál, ktorý je vodeodolný, hrejivý, maximálne komfortný a dobre odoláva veterným vplyvom. Siahnuť môžete aj po vysoko kvalitnej ekologickej koži, ktorá je dokonalou imitáciou pravej.

Kožene dámske nohavice navyše vyzerajú úchvatne a každej postave. Priliehajú k telu a dokážu sa prispôsobiť tvaru vášho tela, definujú krivky a vylepšujú vzhľad.

Samozrejmosťou je aj široká škála rôznych farebných prevedení. Hoci sú čierna a odtiene hnedej klasikou, nie sú zďaleka jedinou možnosťou. Kožené dámske nohavice sú dostupné aj v alternatívnych farbách ako červená, žltá, zelená, modrá a rôzne ďalšie veselé farby, z ktorých si jednoznačne vyberie každá žena tie pravé.

Skvelou správou je aj fakt, že sa ku koženým nohaviciam hodí celá kopa rôzneho oblečenia. Z obuvi k nim môžete doladiť vysoké podpätky, členkové čižmy, baleríny, sandále aj tenisky. Kombinovať ich môžete s jednoduchým tričkom vhodným na neformálne posedenie či pochôdzky v meste, ale tiež s blúzkou alebo elegantným topom, vďaka čomu budete vhodne oblečená aj na pracovné stretnutie. K nohaviciam dolaďte aj vhodné doplnky v podobe kabelky. Kožená shopperka alebo menšia dámska brašna na modivo.sk s nohavicami bez pochýb vynikne.

Štýlové dámske culottes vám dodajú na ženskosti

Dámske nohavice culottes, ktoré prichádzajú v rôznych farbách, vzoroch a materiáloch, sú vhodné na každé ročné obdobie, ak sa ich naučíte správne nosiť. Nohavice vyzdvihnú vašu ženskosť, opticky zúžia pás a predĺžia nohy, dodajú vám na elegancii a pozdvihnú aj ten najobyčajnejší outfit. Ich história siaha až do viktoriánskeho obdobia, kedy nahradzovali pri jazdení na koni sukňu. V súčasnosti sa stávajú nenapodobiteľným módnym trendom, ktorému prepadli tisícky žien. Culottes sú totiž nohavice, ktoré pristanú každej postave, môžu ich nosiť ženy nízke aj tie plnších tvarov.

Ako nájsť tie správne culottes nohavice? Dôležité je siahnuť po takých nohaviciach, ktoré vám budú siahať iba niekoľko centimetrov nad členky a v oblasti bokov budú vzdušné a bez akýchkoľvek zhlukov, elementov alebo vreciek, ktoré by vám pridali na objeme. Ku culottes dámskych nohaviciam si môžete obuť elegantné lodičky, letné sandále, ale tiež športové tenisky či mokasíny pre ležérny vzhľad.

K nohaviciam culottes je vhodná voľna blúzka, crop top aj obyčajné tričko. V zime si k týmto dámskym nohaviciam zas môžete obliecť kabát, rolák alebo sako a na nohy silonky či pančuchy v kombinácii s členkovými čižmami, ktoré vás udržia v teple.

Vyberte si tie pravé nohavice od ikonických značiek ako Boss, Guess alebo Adidas a dodajte svojmu outfitu ten pravý charakter. Stavte na eleganciu s koženými nohavicami alebo ukážte svetu svoju ženskú stránku v štýlových culottes. Voľba je len vaša.

Zdielať na

Najčítanejšie