Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sviatočný outfit podľa Cibulkovej? Toto oblečenie Slovenky nerozdýchajú!
Zdielať na

Sviatočný outfit podľa Cibulkovej? Toto oblečenie Slovenky nerozdýchajú!

Zdroj: Instagram/DC

Ak sa Dominike Cibulkovej niečo páči, obečie si to. Dobrým príkladom sú dva outfity, ktorými u svojich kritikov opäť zabodovala.

Hoci má ďaleko od pomyselnej ideálnej ženskej postavy, jej je to úplne jedno a oblečie si na seba to, na čo má práve chuť. Aj preto Dominiku mnohé ženy obdivujú a je pre nich módnou ikonou.

Dôkazom sú dva odvážne outfity, ktor​é na sebe pred pár dňami ukázala. Hoci pre pandémiu si veľkolepé vianočné večierky zrejme neužijeme, tie súkromné a v menšom, sú stále v kurze. Jeden takýto u seba usporiadala aj tenistka. So svojimi najbližšími priateľmi sa nahodili a užívali si domácu párty. A veru bolo sa na čo pozerať! Jeden outfit pochádza z dielne Borisa Hanečku a odhaľoval viac ako zakrýval. Sieťovinové šaty skombinované s čiernym body pôsobia extravagantne a odvážne. Niet pochýb, že by sa takto Dominika odvážila aj do spoločnosti. “Viete, že sieťku ja môžem hocikedy,” zavtipkovala. Druhý look je podľa tenistky “dokonalý sviatočný”. Trblietavý kostým doplnený iba podrsenkovým zvrškom jej naozaj sadol na jednotku. Ktorý z nich by ste si obliekli vy?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie