Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Táto jojkárska hviezdička chcela byť v porote nových Nákupných maniačok: Ako to dopadlo?
Zdielať na

Táto jojkárska hviezdička chcela byť v porote nových Nákupných maniačok: Ako to dopadlo?

Zdroj: Prestige Fashion Event

Čakanie na nové časti Nákupných maniačok je konečne u konca. Práve v týchto dňoch sa nakrúcajú nové časti, ktoré na obrazovkách uvidíte už čoskoro!

Ak rady nakupujete, viete sa pekne obliecť a nechýba vám odvaha odprezentovať svoj štýl na verejnosti, zrejme ste už premýšľali nad tým, že by ste sa prihlásili do tej najlepšej módnej šou. Začali sa totiž nakrúcať nové časti Nákupných maniačok a vy stále máte šancu prihlásiť sa! 

​​Súčasťou nových dielov bude aj populárna vizážistka Lucia Lucid Sládečková! Okrem nej nebude chýbať ani porota, ktorá bude jednotlivé outfity žien hodnotiť. Koho v nej uvidíte? To je zatiaľ tajomstvo, no jednou z kandidátiek bola aj Mirka Slobodníková! "Bola som pozvaná na kasting porotcov, zúčastnila som sa... vybrali niekoho iného," priznala kráska. Ona sama sa v minulosti zúčastnila spomínanej šou, ktorú jednoznačne vyhrala a svoju konkurenciu doslova prevalcovala. 

Od svojej účasti v šou svojich fanúšikov na sociálnych sieťach zásobuje fotkami originálnych outfitov. Mirka má jednoducho cit pre módu a vždy zaboduje niečím novým a neokukaným. 

Prestige Fashion Event

Instagram/mirislobodnikova

mirka slobodnikova

Instagram/mirislobodnikova

@miriebuslobodnik

##foryoupage ##foryou ##my2021 ##foruoupage ##fashion ##fashioninspo

♬ Pesetas - Rilès

Súvisiace články

Najčítanejšie