Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Módna polícia z Českého slávika: Marta Jandová zabodovala a Ivana Gottová úplne pohorela!
Zdielať na

Módna polícia z Českého slávika: Marta Jandová zabodovala a Ivana Gottová úplne pohorela!

Zdroj: Profimedia.sk

Po štyroch rokoch sa v Prahe cez víkend opäť odovzdávali hudobné ceny Český slávik. Celebritné dámy sa predviedli v rôznych outfitoch, no nie každej z nich sa podarilo módnych kritikov oslniť.

Každá prestížna spoločenská udalosť je aj príležitosťou pre známe ženy, aby sa predviedli v rôznych originálnych outfitoch. Český slávik je rozhodne jednou z nich! Komu sa styling vydaril a komu menej?

Milovníčky módy, zbystrite pozornosť! Na obrazovky televízie JOJ sa totiž po rokoch opäť vracia legendárna šou Nákupné maniačky. Ak rady nakupujete a ešte radšej sa pekne obliekate, neváhajte a hneď sa prihláste!

​Jednou z hviezd večera bola bývalá porotkyňa Česko Slovensko má talent Lucie Bílá. Snehobiely nohavicový kostým od Borisa Hanečku sa nedal prehliadnuť a speváčke sadol ako uliaty. Za ňou rozhodne nezaostávala ani Marta Jandová, ktorá zvolila výrazné flitrované šaty na jedno rameno a rozžiarila každú miestnosť, v ktorej sa objavila.

Lucie Bílá

Profimedia.sk

​Marta Jandová

Profimedia.sk

​Podobný outfit ako Jandová mala na sebe aj Lucie Vondráčková, ktorej však celkový styling nebol úplne dotiahnutý. Prítomných hostí očarila aj Monika Bagárová. Tá sa predviedla v krvavočervenej sexi róbe značky Poner, ktorá bola jednoducho top. Od rovnakých návrhárov mala výrazné šaty aj bývalá misska Nikol Švatnerová, ktorej celkový styling vyšiel, podľa českého módneho kritika Jakuba Eliáša, na absolútnu jednotku! Naopak, u neho pohorela Ivana Gottová, ktorej modré šaty síce lichotili postave, no šperky a vizáž boli úplne mimo. Čo si o jednotlivých outfitoch myslíte vy?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Ivana Gottová

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharlota (@sharlotaofficial)

Súvisiace články

Najčítanejšie