Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Meghan Markle opäť dráždi odvážnymi šatami: Uff, tak toto je poriadna rana pre kráľovnú
Zdielať na

Meghan Markle opäť dráždi odvážnymi šatami: Uff, tak toto je poriadna rana pre kráľovnú

Zdroj: Profimedia

Kedysi patrili manželia Harry a Meghan Markle medzi najpopulárnejšie dvojice v Británii, tomu je však koniec! Odkedy opustili kráľovský dvor a presťahovali sa do USA, pútajú na seba pozornosť skôr škandálikmi...

Keď Harry a Meghan pred pár mesiacmi oznámili, že odchádzajú od kráľovskej rodiny a nechcú si plniť svoje povinnosti, bol to šok. Dvojica sa odsťahovala do Ameriky, kde začala nový život. 

​Manželia v otvorenej spovedi priznali, aký trpký bol život za múrmi paláca a vyznelo to tak, že nič horšie ako byť členom britskej kráľovskej rodiny ani byť nemôže... Odvtedy si Meghan a Harry snažia nájsť svoje miesto v spoločnosti. Sporadicky sa objavujú na rôznych spoločenských udalostiach. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, kedy boli hosťami na spomienkovej udalosti venovanej vojnovým veteránom. Ako tu zabodovať, aby si vás všimol celý svet? Predsa šatami!

Meghan stavila na extravagantnú krvavočervenú róbu Caroliny Herrery. Rafinované šaty pútali pozornosť najmú dekoltom, ktorý z kráskinej hrude toho odhalil viac ako by sa na bývalú členku kráľovskej rodiny patrilo. Holý chrbát bol čerešničkou. Hoci Meghan vyzerala naozaj krásne a šaty jej veľmi svedčili, viacerí odborníci na kráľovský protokol sa vyjadrili, že mohla zvoliť decentnejší outfit. Tento iba vraj zbytočne provokuje kráľovnú Alžbetu II. ktorá nemá rada výstrednú módu. Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie