Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Britney Spears chystá sobáš: Sú TOTO jej vysnívané svadobné šaty?
Zdielať na

Britney Spears chystá sobáš: Sú TOTO jej vysnívané svadobné šaty?

Zdroj: Instagram/BS

Svadba popovej princeznej sa blíži! Dôkazom sú aj originálne šaty, ktoré Britney Spears ukázala celému svetu. Tradičnú róbu u nej nečakajte.

Britney spoznala svojho dnes už snúbenca Sama počas nakrúcania jedného z jej videoklipov. Atraktívny fitnes tréner jej padol do oka a oficiálne začali spolu randiť od roku 2017. O dva roky neskôr pred ňou fešák pokľakol a dvojica sa zasnúbila. 

​Zdá sa, že jedinou prekážkou v ich sobáši bol speváčkin otec, ktorý jej robilo poručníka a bez jeho dovolenia nemohla opustiť ani dom. Týmto temným dňom je však koniec a Britney je opäť slobodný človek. A prvý vážny životný krok, ktorý urobí je, že sa vydá za svoju lásku, ktorá ju podporuje. Spears dokonca na Instagrame prezradila, že na jej svadobnej róbe pracuje samotná Donatella Versace! A ako budú šaty vyzerať?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Britney sa pred pár dňami ukázala v princeznovskom modeli, ktorý by pokojne mohol byť aj ten, ktorý si oblečie na svoj sobáš. Nadýchané ružové šaty sa jej veľmi hodili a vyzerala v nich naozaj úchvatne. Spears nakoniec priznala, že spomínané, nie sú svadobné... Fanúšikovia Britney teraz so zatajeným dychom čakajú, ako bude vyzerať ich ikona, keď sa postaví pred oltár. Čo si myslíte vy? Kráska sa v minulosti už dvakrát vydala a toto bude jej tretie manželstvo. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Súvisiace články

Najčítanejšie