Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zuzana Čaputová tentoraz tromfla aj módnu ikonu Kate Middleton: Sú vám tieto šaty povedomé?
Zdielať na

Zuzana Čaputová tentoraz tromfla aj módnu ikonu Kate Middleton: Sú vám tieto šaty povedomé?

Zdroj: Instagram

Fotky ich nenúteného družného rozhovoru zaujali takmer celý svet. Kým sa mnohí pýtali, o čom sa mohli naša prezidentka Zuzana Čaputová a Kate Middleton tak veselo rozprávať, ženy zaujímalo najmä to, čo mali oblečené.

Na klimatickom summite v Škótsku sa stretli mnohí významní štátnici, ktorých cieľom je spomaliť ničenie našej planéty. Nechýbala tu ani naša prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa tu zarozprávala aj s Kate Middleton. 

Obe dámy zaujali aj elegantným oblečením. Napokon o outfity, ktoré si zvolili je vždy záujem a najmä tie Katine sleduje takmer celý svet. Vojvodkyňa tentoraz siahla po žiarivých modrých kabátových šatách britskej značky Eponine za 2800 eur. Tie doladila obľúbenými lodičkami, ktoré mala na sebe už nespočetnekrát. Middleton je známa tým, že nemá problém svoje šaty opakovane nosiť. Na klimatické fórum si však zvolila model, ktorý na sebe doteraz nemala. A to jej mnohí vyčítali. Keď chce ísť príkladom a ľudí prinútiť, aby zbytočne neplytvali, mala svoj outfit zrecyklovať…

Presne tú taktiku totiž zvolila naša prezidentka Zuzana Čaputová. Tá sa objavila v tmavozelených na mieru šitých šatách, ktoré už mala na sebe. Nenápadne tak dala najavo, že jej na záchrane planéty naozaj záleží a bez hanby si na seba oblečie šaty, v ktorých sa na verejnosti objavila. Ktorá z dám sa vám páčila viac?

Súvisiace články

Najčítanejšie