Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ľudia zostali z outfitu obéznej speváčky v šoku: Ako si mohla TOTO obliecť?
Zdielať na

Ľudia zostali z outfitu obéznej speváčky v šoku: Ako si mohla TOTO obliecť?

Zdroj: Profimedia

Extravagantná Lizzo je známa tým, že sa za svoju postavu nehanbí a často provokuje v priesvitných či extrémne krátkych outfitoch. Tento sa rozhodne zaradí medzi tie najodvážnejšie.

Je skvelá speváčka, rapperka a šoumenka, čo potvrdilo aj množstvo ocenení, ktoré získala, ľudia ju však vnímajú aj ako ženu s nadváhou, ktorá je na svoje krivky pyšná a hrdo ich ukazuje. Aj tentokrát sa Lizzo (33) ukázala v outfite, pri ktorom ľudia strácali slová.

Ako veľryba v sieti

Lizzo sa objavila na oslave narodenín svojej kolegyne, rapperky Cardi B (29), a ihneď na seba strhla všetky pohľady. Témou večierku bol hudobný štýl dancehall, ku ktorému neoddeliteľne patrí aj veľmi špecifická móda.

Hostia dress code dodržali, no najviac odvahy ukázala práve korpulentná hudobníčka, ktorá si obliekla dlhé fialové šaty zo sieťoviny, pod ktorými nemala takmer nič. Bradavky si prekryla iba nalepenými kolieskami. 

Profimedia

​Lizzo je známa tým, že sa má rada taká, aká je a rada ukazuje, že aj „veľké“ ženy si môžu obliekať čo chcú. Istej skupine ľudí je práve jej postoj veľmi sympatický a fandia jej, no ďalší zase pripomínajú, že v jej prípade už ide o chorobnú obezitu, ktorá sa spája s vážnymi zdravotnými komplikáciami.

Jednou z nich je aj známe celebritná trénerka Jilian Michaels, ktorá si myslí, že dnešná spoločnosť sa snaží byť až prehnane korektná k ženám s nadváhou a to podľa nej vôbec nie je správne.

"Iste, chceme rovnosť pre ženy i mužov všetkých veľkostí, čo samozrejme rešpektujem. Súhlasím aj s tým, že by sme nemali nikoho urážať len preto, ako vyzerá alebo koľko váži. Myslím si však, že by sme o nadváhe mali hovoriť najmä ako o chorobe, pretože naše prílišné ospravedlňovanie by mohlo mnohým ľuďom naopak veľmi ublížiť,“ povedala trénerka v minulosti priamo na adresu Lizzo.

Čo si myslíte vy? Je Lizzo dobrým príkladom lásky k vlastnému telu, alebo je toto už priveľa?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lizzo (@lizzobeeating)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Glamour Brasil (@glamourbrasil)

Súvisiace články

Najčítanejšie