Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cibulkovú kritika nerozhodila: Opäť stavila na vyzývavý outfit, tentokrát zabodovala!
Zdielať na

Cibulkovú kritika nerozhodila: Opäť stavila na vyzývavý outfit, tentokrát zabodovala!

Zdroj: Instagram/domicibulkova

Po návrate z dovolenky čakala Dominiku ďalšia spoločenská udalosť, na ktorú sa opäť nahodila tak, že ju nebolo možné prehliadnuť. Čo poviete, svedčí jej to?

Bývalá tenistka Dominika Cibulková je známou milovníčkou módy a extravagantných outfitov, na ktoré by mnohé ženy nemali odvahu. Nedávno to potvrdila veľmi odvážnymi sieťovinovými šatami, za ktoré ju fanúšikovia nemilosrdne skritizovali. Teraz to však dopadlo oveľa lepšie a ľuďom sa páčil nielen jej outfit, ale aj účes a výrazný mejkap.

Dominika miluje nielen luxusné oblečenie, ale aj šperky!

Za väčšinou jej outfitov stojí stylista a jej dobrý kamarát Andrej Kusalík, ktorý presne vie, v čom sa Dominika cíti dobre a tiež to, že sa nebojí vytŕčať z davu. Tentokrát sa ukázala na otváraní obchodu s oblečením, ktorý vlastní jej kamarátka, a všetkým prítomným vyrazila dych!

Tmavomodrý outfit zložený z lesklých legín a priliehavého topu perfektne dopĺňal dlhý čierny kabát, čierne lodičky a úplnou čerešničkou na torte bol šik účes, dokonalý mejkap a červená manikúra.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Na rozdiel od sieťových šiat, ktoré predviedla v Prahe, sa teraz pod jej fotografiami zbierajú skôr pozitívne ohlasy. Mnohí si myslia, že toto je presne štýl, ktorý jej sekne najviac.

Ako sa Dominikin outfit páči vám?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa andrejkusalik (@andrejkusalik)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie