Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Táto žena dokáže za oblečenie ušetriť stovky eur: Ako? Vyskúšajte to tiež!
Zdielať na

Táto žena dokáže za oblečenie ušetriť stovky eur: Ako? Vyskúšajte to tiež!

Zdroj: Instagram

Ak chcete na oblečení mesačne ušetriť, inšpirujte sa zlepšovákom, na ktorý Grace nedá dopustiť. Jej geniálny nápad si ženy zamilovali.

Zvyknete počítať, koľko eur miniete mesačne na oblečenie? Niektoré ženy rady rozhadzujú, iné musia šetriť, aby si kúpili nejaký trendy kúsok. Ak chcete naozaj ušetriť a obliekať sa moderne, vyskúšajte tento trik!

Aké módne kúsky skrýva vo svojom šatníku moderátorka relácie Na chalupe Katka Jesenská

​Grace má peknú ženskú postavu, ktorú na sociálnych sieťach aj rada ukazuje. Miluje módu a rada sa pekne a štýlovo oblieka. Nie je to tak dávno, čo prišla na veľmi jednoduchý spôsob, ako s manželom na oblečení ušetriť! Kľúčom je unisex oblečenie, teda kúsky, ktoré môžu nosiť ženy aj muži. A práve také Grace nakupuje. "Ryan a ja máme v šatníku veľmi veľa oblečenia, ktoré môžeme obidvaja nosiť," priznala kráska. Ako to vyzerá?

"Boyfriend džínsy a oversize kapsáče sú aktuálne veľmi trendy, no sú aj drahé. Miesto toho, aby som vždy nakupovala nové oblečenie, požičiavala som si ho od môjho manžela, keďže mi super sedí a je aj voľnejšie... Neuveríte, no takto sa nám podarili výdavky na odevy znížiť aj o polovicu," priznala pre web Lovethesales.com. Viete si predstaviť, že by ste sa o niektoré módne kúsky delili s vašou polovičkou?

Extravagantné módne kreácie každoročne prináša aj veľkolepá spoločenské udalosť MET Gala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie