Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Outfity Kollárových dcér počas návštevy u pápeža: TOTO videl Svätý Otec?
Zdielať na

Outfity Kollárových dcér počas návštevy u pápeža: TOTO videl Svätý Otec?

Zdroj: Instagram/kollarboris

Niektorí vyvolení mali to šťastie, aby svoju rodiny predstavili samotnému pápežovi. Jedným z nich bol aj Boris Kollár, ktorý ukázal aj svoje krásne dcéry.

Stretnúť sa s pápežom osobne počas návštevy Slovenska, bolo snom mnohých veriacich. Splnil sa však len niektorým vyvoleným a jedným z nich bol aj Boris Kollár, ktorý je predstaviteľom skôr neštandardnej slovenskej rodiny. 

​​Spolu s Kollárom sa audiencie zúčastnili aj jeho najbližší. Nechýbali mama a aj deti. Nie je tajomstvo, že počas stretnutia s pápežom musia hostia dodržiavať, čo sa oblečenia týka, prísny protokol. Dámy mali mať na sebe šaty, ktorých dĺžka siaha pod kolená a rozhodne by nemali siahnuť po výrazných farbách rovnako ani po žltej, červenej a cyklámenovej. Mali mať pokrievku hlavy, byť skôr zahalené a siahnuť po nenápadných šperkoch. Protokol poňali svojsky práve Kollárove dcéry, ktoré sa poriadne vyfintili! Najmä jeho najstaršia Alexandra Horňáková siahla po extravagantnom outfite a vyzerala skôr ako mafiánska vdova. Takmer všetky jeho staršie dcéry zvolili práve čiernu, ktorá pri pápežovi pôsobila smutno. Ako sa vám páčia?

Kollárova najstaršia dcéra Alexandra Horňáková

​Boris Kollár s dcérou Ester (vľavo) a nevlastnou dcérou Vanessou 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Kollar (@kollarboris)

Syn Boris a dcéra Sara Zoe, ktoré má Kollár s Andreou Heringhovou

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Heringhova (@heringhovaandrea)

Súvisiace články

Najčítanejšie