Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Čaputovej 3 ikonické šaty počas stretnutia s pápežom: Pre TOTO ju ľudia opäť skritizovali!
Zdielať na

Čaputovej 3 ikonické šaty počas stretnutia s pápežom: Pre TOTO ju ľudia opäť skritizovali!

Zdroj: Instagram/zuzana_caputova

Naša hlava štátu púta pozornosť všade, kde sa objaví najmä svojimi vždy dokonale zvolenými outfitmi. Inak tomu nebolo ani pri návšteve pápeža.

V nedeľu poobede priletel na návštevu pápež František, ktorého na Slovensko pozvala pred pár mesiacmi Zuzana Čaputová, keď bola na návšteve Vatikánu. 

​Bol to práve Čaputovej outfit počas spomínanej návštevy v Taliansku, ktorý vyvolal veľa pozornosti. Pritom pani prezidentka dodržiavala len prísny protokol, ktorý funguje v Taliansku už stáročia. Mnohí Slováci jej outfit označili ako extravagantný hodný mafiánskej manželky alebo čiernej vdovy. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova)

Naša hlava štátu sa so Svätým Otcom stretla dokopy trikrát, takže sa ukázala v troch rôznych šatách, ktoré vznikli u jej dvorného návrhára Borisa Hanečku. Ten do jednotlivých modelov opäť skryl aj symboliku... "Šaty sú ušité zo žoržetu, čo je krásny a kvalitný materiál. Ten ‚límček‘, čo má až ku krku, je naschvál. Chceli sme urobiť niečo také konzervatívne a klasické, ale pritom šik a proporčné. Práve v línii pásu sú dve príklopky, ktoré pripomínajú kabát... Ide o krásnu tmavozelenú farbu, ako majú pralesné rastliny alebo borovicový háj. Je to však teplý, výrazný a hlboký odtieň. Zároveň odkazuje na ekológiu" vyjadril sa pre denník Plus Jeden Deň Hanečka. 

Hoci Zuzana vyzerala v každom jednom outfite očarujúco a Slováci môžu byť na ňu pyšní, ako našu krajinu reprezentuje doma a v zahraničí, mnohí ľudia vždy nájdu niečo, čo by jej vytkli. Tentoraz si na mušku zobrali hmotnosť samotnej prezidentky a "poradili jej, aby schudla". Ten, kto je so sebou nespokojný, aj na iných vždy niečo nájde, nie?

noviny.sk/fotosita

Súvisiace články

Najčítanejšie