Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Matku pre tento outfit vyhodili zo synovej školy: Je naozaj nevhodný?
Zdielať na

Matku pre tento outfit vyhodili zo synovej školy: Je naozaj nevhodný?

Zdroj: instagram/isacastrom

Táto matka sa nestíhala čudovať, keď sa nedávno chcela zúčastniť dôležitého stretnutia v synovej škole. Keď zamestnanci uvideli jej outfit, okamžite ju poslali domov sa prezliecť!

Isabel je už na prvý pohľad atraktívna Kolumbijčanka, ktorá je v rodisku populárnou influencerkou. Rada sa pekne oblieka, stará sa o seba a je pyšná na to, ako vyzerá. 

Kto z rodiny hádača Marcela Forgáča z Inkognita je zaťažený na trendy oblečenie? Populárny moderátor to rozhodne nie je!

​​Sama priznáva, že miluje sexi oblečenie a vychutnáva si byť stredobodom pozornosti. Keď sa nedávno vybrala do synovej školy na stretnutie ohľadne pravidiel, ktoré majú zabrániť šíreniu koronavírusu, nestíhala sa čudovať. Zo synovej školy ju totiž zamestnanci vyhodili so slovami, že je nevhodne oblečená! Isabel sa odela do úzkych riflí a bieleho topu, ktorý však odhaľoval jej brucho a dekolt. Zrejme to bol problém. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Isabel Castro (@isacastrom)

"Keď som odchádzala z domu, myslela som si, že som dobre oblečená. Pred stretnutím mi však zamestnanci povedali, že takto ma do školy nepustia. Vraj si mám prečítať ich pravidlá slušného oblečenia. Za to, že mám tri deti ešte nemusím chodiť zahalená od krku po päty..." nechala sa počuť nahnevaná Isabel. Myslíte si, že bol jej outfit nevhodný?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Isabel Castro (@isacastrom)

Súvisiace články

Najčítanejšie