Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zuzana Čaputová sa ukázala v outfite, ktorý nepristane každej: Slovenky sú z nej úplne hotové!
Zdielať na

Zuzana Čaputová sa ukázala v outfite, ktorý nepristane každej: Slovenky sú z nej úplne hotové!

Zdroj: Instagram/zuzana_caputova

Slovenská prezidentka je nielen najpopulárnejšia politička, ale aj štýlová dáma, ktorá svojimi outfitmi púta pozornosť. Tu je jeden z nich!

Zuzana si získala srdcia mnohých Slovákov práve svojím vystupovaním a názormi, s ktorými sa ľudia vedia stotožniť. Ženy zase očaril práve jej vyberavý štýl, ktorý prezentuje na verejnosti a na pracovných stretnutiach. 

Zuzanu Čaputovú ste mohli vidieť ako tajnú hosťku v Inkognite! Populárnu šou môžete sledovať na JOJ-ke každý pondelok o 20.35!

​Outfity, v ktorých ju vidieť na verejnosti sú vždy dôkladne vyberané a inak tomu nebolo ani pri jej ostatnom. Na Instagrame sa ukázala v slovenskom kroji, ktorý dostala do daru. "“Ručne ušiť kroj, to sú hodiny a hodiny roboty, pekne steh za stehom..." povedala Danka Tropeková, autorka tejto krásnej vestičky, alebo brúcniku, ako ho v Oravskej Polhore nazývajú," opísala dar pani prezidentka a dodala: "S pani Dankou som sa pri odovzdávaní kroja nestretla, keďže bola na vopred plánovanej ceste v zahraničí. No sľúbila som fotku. Chcem sa takto poďakovať jej a každému, kto uchováva náš krásny slovenský folklór."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova)

A práve jej fotka v kroji vyvolala u fanúšikov hotový ošiaľ. Mnohí ju chválili za to, ako prirodzene a nenútene prezentuje slovenský folklór. Iní zase za to, ako v kroji super vyzerá, keďže práve tento typ oblečenia sa nehodí úplne každej žene. Ako sa páči vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie