Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Plus size modelku kritizujú za odvážne outfity: Keď som mama, nemôžem sa takto obliekať?
Zdielať na

Plus size modelku kritizujú za odvážne outfity: Keď som mama, nemôžem sa takto obliekať?

Populárna bacuľka pokračuje aj po pôrode prvého potomka s podporou pozitívneho vnímania tela a ženy povzbudzuje, aby boli hrdé a odvážne. Nie všetci však majú pre jej prístup pochopenie.

Známa britská supermodelka v kategórii plus size, Iskra Lawrence (30), si myslí, že ženy by mali byť na svoje telá viac pyšné a to aj na všetky nedostatky na nich.

"Pribrala som, ale stále sa cítim krásna," začala svoj post a pokračovala. "Pokračujme v normalizovaní toho, že sa naše telá menia. Niekedy sa stávajú mäkšími, inokedy silnejšími, naťahujú sa a rastú do nových verzií seba samého. Je to dar dostať telo, ktoré nám umožňuje žiť život, aký máme," myslí si sexi blondínka, ktorá má na Instagrame už viac ako 4,5 milióna fanúšikov.

Iskra rada zvyšuje ženám sebavedomie aj prostredníctvom úplne prirodzených neupravených fotografií a veľmi rýchlo po pôrode sa nemala problém odfotiť v plavkách.

Hoci má milióny fanúšikov a ženy jej denne ďakujú za motiváciu, neustále pribúdajú aj hejteri, ktorí ju kritizujú. Najnovšie sa im nepozdávajú fotografie v odvážnych outfitoch, spodnej bielizni a sexi plavkách, ktoré by už podľa nich mama malého dieťaťa nosiť nemala, píše denník The Sun. 

„Žiadni kritici mi nevezmú moje sebavedomie a presvedčenie, že si budem obliekať iba to, čo naozaj chcem a v čom sa cítim dobre!“ dodala na záver úspešná influencerka a my jej dávame palec hore. Keby sa tak každý staral viac sám o seba, všetkým by sa žilo lepšie...  

Súvisiace články

Najčítanejšie