Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manželia Lelkešovci si opäť povedali ÁNO: Sisa šokovala svadobným outfitom a nielen TO
Zdielať na

Manželia Lelkešovci si opäť povedali ÁNO: Sisa šokovala svadobným outfitom a nielen TO

Zdroj: Profimedia

Svoju lásku sa rozhodli po desiatich rokoch potvrdiť a zopakovali si manželské sľuby. Klasický obrad a tradičnú nevestu v bielom však nečakajte, pozrite sa, ako sa extravagantná speváčka nahodila!

Sisa Sklovská a Juraj Lelkeš sa aj po rokoch ľúbia ako hrdličky a rozhodli sa, že sa na desiate výročie sobáša opäť vezmú. V spoločnosti priateľov si tak svoje áno zopakovali a to poriadne svojským spôsobom.

Manželom Lelkešovcom veľké šance na dlhotrvajúci vzťah ľudia nedávali a predsa im to klape aj po desiatich rokoch!

Bývalý generálny riaditeľ známej poisťovne a slávna speváčka si svadbu zopakovali v luxusnom hoteli v obci Vrakúň v prítomnosti niekoľkých blízkych priateľov.

Sisa, ktorá je známa milovníčka módy a extravagantných outfitov, sa nahodila do výrazných vyzdobených šiat v bordovom odtieni z dielne návrhárky Jany Pištejovej a honosnú róbu doplnila ešte výraznejším diadémom od známej slovenskej dizajnérky šperkov Aničky Čurlejovej, na Instagrame známej ako “carbickovacrowns,” ktorá žije a pracuje v susedných Čechách.

Ako sa vám páči Sisin netradičný svadobný outfit?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anička & Vlado (@carbickovacrowns)

Okrem extravagantného svadobného outfitu Sisa prekvapila aj svojím ÁNO pre milujúceho manžela a vyznanie poňala opäť spôsobom, ktorý je pre ňu typický. Pozrite sa na to! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ceco (@cecove_meme)

Súvisiace články

Najčítanejšie