Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mala to byť veľkolepá premiéra jej módnej kolekcie, no ľudia ju rozniesli v zuboch: Pre Toto Verešovú skritizovali!
Zdielať na

Mala to byť veľkolepá premiéra jej módnej kolekcie, no ľudia ju rozniesli v zuboch: Pre Toto Verešovú skritizovali!

Zdroj: Instagram/AV

Jedna z našich najkrajších missiek Andrea Verešová sa stala tvárou českého filmového týždňa v Karlových Varoch. Nie všetkým však jej nástup na červený koberec očaril...

Verešová miluje módu, preto nie je prekvapením, že bolo len otázkou času, kedy aj ona založí nejakú módnu značku. A tá je už niekoľko mesiacov na svete! Značka Aver má ženám ponúknuť kvalitnú a nadčasovú módu, ktorá sa hodí na rôzne spoločenské príležitosti. 

​A práve svoju prvú kolekciu mala Verešová prvýkrát naživo odprezentovať práve na spomínanej módnej akcii. Verešová je rada stredobodom pozornosti a dobre vie, ako upútať. To sa jej aj podarilo! Pre svoj nástup na úvod spoločenskej udalosti zvolila krvavočervené šaty zo svojej kolekcie, ktoré aj patrične dramaticky na sebe odprezentovala. 

Prehnane dramatický nástup sa však akosi nepozdával jej fanúšikom, ktorí jej snahu neocenili... "Predvádza sa, ako keby jej bolo 15... Nech sa ukáže, ako vyzerá prirodzene," skritizovala ju jedna žena a druhá pridala tiež svojský komentár: "Ešte divokého býka" zneli kritické ohlasy na jej Instagrame. Verešová si za tie roky, ktoré je v šoubiznise, na kritické ohlasy už zvykla a ťažkú hlavu si z nich nerobí... Páčia sa vám jej modely?

Súvisiace články

Najčítanejšie