Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Silvia Kucherenko spôsobila v Prahe poriadny rozruch: Ženy šaleli z jej letného overalu za 20 eur
Zdielať na

Silvia Kucherenko spôsobila v Prahe poriadny rozruch: Ženy šaleli z jej letného overalu za 20 eur

Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Všade, kde sa Silvia Kucherenko objaví, je stredobodom pozornosti. V uliciach Prahy však vyvolala hotové šialenstvo ružovým sexy overalom, ktorý mala na sebe.

Silvia si stále udržuje super postavičku a mnoho žien jej závidí to, ako vyzerá. Práve vďaka štíhlym krivkám si na seba môže obliecť naozaj hocičo. 

Počas ostatnej návštevy Prahy siahla po outfite, v ktorom by ju naozaj nikto neprehliadol! Kráska vsadila na sexy overal, ktorý ledva zakrýval jej prednosti. Silvia sa netajila tým, že práve tento letný kúsok vyvolal hotové šialenstvo a mnohé ženy ju priamo na ulici zastavovali preto, aby jej módny kúsok pochválili. "Od kuchárov v reštaurácii, ľudia na ulici ma zastavujú, že sa im páči," priznala. 

Zaujímavé pritom je, že rozhodne nejde o žiadny luxusný kúsok, ale o overal, ktorý kúpite v jednom z vychytených módnych reťazcov za 23 eur. Silvia dokonca bez okolkov priznala, že si ho nechtiac obliekla inak, ako by sa mal nosiť... "Dobre, tak teraz som zistila, ako sa ten overal nosí, ale zase, keď tam máte čo položiť, tak aj takto sa to dá…už sa ma aj niektorí pýtali, či to nemám naopak," zasmiala sa na svojom omyle Kucherenko. Páči sa aj vám?

Diváci mali vraj z tejto módnej prehliadky dokonalý zážitok... Čo poviete?

Súvisiace články

Najčítanejšie