Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Má 93 rokov, miluje minisukne a bikiny: Jej outfity sa nedovážia nosiť ani dvadsiatky!
Zdielať na

Má 93 rokov, miluje minisukne a bikiny: Jej outfity sa nedovážia nosiť ani dvadsiatky!

Zdroj: Instagram/baddiewinkle

Myslíte si, že si žena v istom veku už nemôže na seba obliecť bikiny? Ukážeme vám babičku, ktorá nedávno oslávila 93. narodeniny a nielen na pláži ju uvidíte iba v dvojdielnych plavkách.

Helen ešte pred pár rokmi žila pokojný život na americkej farme a venovala sa svojej vnučke. Tá ju v roku 2014 zo zábavy obliekla do svojho trička a šortiek, vyfotila ju a urobila jej profil na Instagrame. Helenina fotka sa okamžite stala virálnou a dnes je z tejto babičky už hotová senzácia. 

Na Instagrame má viac ako 3,5 milióna sledovateľov, milujú ju aj mnohé svetoznáme hviezdy. Helen totiž svoj módny vkus trochu vycibrila a dnes sa oblieka odvážnejšie ako hociktorá dvadsiatnička. Sama sa riadi mottom, že žena nie je nikdy dosť stará na to, aby si nejaký kúsok oblečenia nemohla obliecť. Na jej šatníku je to aj poriadne vidieť! Bez problémov sa promenáduje v bikinách, minisukniach a sexi obtiahnutých šatách... 

Helen je žijúca senzácia a práve vďaka svojmu originálnemu vkusu si na sociálnych sieťach dokáže zarobiť poriadny balík peňazí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie