Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Za nevhodné plavky mala opustiť pláž: Mohlo TOTO niekoho pohoršiť?
Zdielať na

Za nevhodné plavky mala opustiť pláž: Mohlo TOTO niekoho pohoršiť?

Zdroj: TikTok/savysimsyo

Situácia mladú ženu tak vytočila, že zverejnila video v plavkách, ktoré mala na sebe, aby ľudia vyjadrili svoj názor. Je na nich podľa vás niečo prehnané?

Video v plavkách, ktoré Savannah Sims zverejnila, si pozrelo už takmer milión ľudí a väčšina z komentov si mladú ženu zastala. Na jej plavkách nevidia absolútne nič zlé a sú presvedčení, že je za tým úplne niečo iné.

Niektoré kúpaliská už otvorili aj u nás...

​Toto že sú nevhodné plavky?

Savannah popísala, ako sa opaľovala na Havajskej pláži, keď sa v jej blízkosti rozložila aj rodinka s deťmi. Okamžite si všimla, ako si ju matka zamračene obzerá, tak sa jej spýtala, či je všetko v poriadku.   

Žena jej povedala, aby pláž opustila, pretože nie je vhodné, aby sa jej deti museli pozerať na jej odhalený zadok, píše denník Metro. Savannah zostala ako obarená a keďže sa cítila veľmi nepríjemne, radšej odišla preč, no úplne jej to pokazilo deň.

TikTok/savysimsyo

Keď vo videu ukázala svoje plavky, ľudia jej vyjadrili podporu a dokonca sú presvedčení, že sa na ňu neznáma žena nesťažovala kvôli deťom, ale skôr bola žiarlivá a nechcela, aby jej pekný zadok obkukával jej partner.

Ako by ste sa v takejto situácii zachovali vy?

@savysimsyo

? Ik tourists can be a lot when you live in a ##hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared ##sharing ##fyp ##respect ##love

♬ original sound - Savannah Sims

Súvisiace články

Najčítanejšie