Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nevesta šokovala výberom svadobných šiat: Myslíte si, že ju TAKTO pustia do kostola?
Zdielať na

Nevesta šokovala výberom svadobných šiat: Myslíte si, že ju TAKTO pustia do kostola?

Zdroj: TikTok/mcrielle

Kým mnohé nevesty si nevedia svoj svadobný deň predstaviť inak, ako v tradičných dlhých bielych šatách, iné túžia po niečom úplne inom. Táto budúca nevesta si vybrala naozaj netradičnú „róbu,“ ktorou doslova vyrazila dych.

Populárna brazílska influencerka, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje ako MC Rielle, spôsobila svojím fanúšikom šok, keď sa ukázala pred kostolom v šatách, ktoré si vybrala na svadbu.

Moderátorka Katka Jesenská nemá problém nosiť aj šaty po babičke!

​Videli ste už takúto nevestu?

Medzi nepísané pravidlá pre budúce nevesty platí napríklad aj to, že šaty by mali byť decentné a nie príliš odhalené, najmä, ak ide o sobáš v kostole. Túto sexicu však žiadne všeobecné pravidlá zjavne nezaujímajú a hlavným kritériom pri výbere šiat, bolo hlavne zaujať a vyniknúť, čo sa jej jednoznačne podarilo.

TikTok/mcrielle

Tmavovláska vo videu predviedla extravagantné šaty, ktoré majú korzetový vrch s obrovským výstrihom, no od pása dolu príde ešte väčší šok. Úsporná sukňa je z prednej strany úplne kratučká a zozadu síce dlhá, no z úplne priesvitného materiálu. Brazílčanka tak dopraje svadobčanom aj oddávajúcemu pohľad na svoju bielizeň a zadok v plnej kráse. Svadobný outfit ešte doplnila o červené lodičky na vysokom podpätku.

TikTok/mcrielle

Mnohí komentujúci sú presvedčení, že influencerka iba žartuje, iní podotkli, že jej šaty pôsobia vulgárne, lacno a gýčovo. Čo na takýto svadobný outfit hovoríte vy?

@mcrielle

Maio o mês das Noivas, gostaram do meu vestido? ##fy ##foryou ##foryoupage ##virall ##noiva ##vestidodenoiva ##maio ##tv

♬ Vestido de Noiva - O Verbo Se Fez Som

Súvisiace články

Najčítanejšie