Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dámske teplákové súpravy - tipy na styling
Zdielať na
Top trendy

Dámske teplákové súpravy - tipy na styling

Tepláková súprava je v súčasnosti pracovný úbor väčšiny dám na home office. No aj mimo neho dokáže nájsť bohaté využitie. Okrem pocitu pohodlia, ktorý nám poskytuje, je to veľmi variabilný kúsok šatníka umožňujúci vám naplno prejaviť svoj individuálny štýl. Môžete sa s ňou pohrať a jednotlivé časti nosiť osobitne s ďalším oblečením alebo spolu ako súpravu a doplniť ju podľa príležitosti a štýlu prakticky akokoľvek.

Zišli by sa vám tipy, ako vyťažiť z teplákovej súpravy maximum? Prečítajte si naše postrehy:

Využite kúzlo priliehavej teplákovej súpravy vo svoj prospech

Vypasovanejší model ozdobený neprehliadnuteľným statement náhrdelníkom, štýlovou kabelkou, hodinkami a lodičkami na vysokom podpätku z vás spraví trendsetterku a zároveň decentne zvýrazní ženské krivky. Smelo sa takto nahodená vyberte napríklad na stretnutie s kamarátkami.

Niekedy stačí naozaj málo, aby ste dosiahli oslnivý výsledok: správny strih teplákovej súpravy vo farbe, ktorá vám pristane, urobí väčšinu roboty, vy si už len obujte pohodlné biele tenisky, zapleťte vlasy do vrkoča, nahoďte červený rúž a môžete vyraziť!

Stavte na monochromatický vzhľad

V jednoduchosti je krása. Určite ste túto múdrosť už mnohokrát počuli a pri teplákových súpravách to platí takisto. Jednofarebná verzia teplákovej súpravy, či už je to klasická sivá, nežná biela, romantická svetloružová, zaujímavá horčicová alebo dramatická čierna, vám nechávajú priestor na nadčasovú štylizáciu.

Farebný akcent dotvoríte vhodnými doplnkami - uprednostníte nápadné slnečné okuliare, praktický ruksak alebo výrazné topánky?

Vyskúšajte oversize trend

Je síce pravda, že čím voľnejšiu teplákovú súpravu máte na sebe, tým pohodovejšie pôsobíte, no oversize móda je hitom posledných sezón, takže jej treba dať šancu. Uprednostnite “rozmernejšiu” vrchnú časť a obtiahnuté tepláky. Výborný výsledok dosiahnete, ak uprednostníte oversize mikinu v crop štýle so zaujímavými, širokými rukávmi a outfit zladíte do športového štýlu. Pokojne takto vybehnite do fitka!

Dajte šancu aj krátkej verzii

Teplákové súpravy sú väčšinou dlhé, no v teplých dňoch vám prídu vhod aj vo verzii s krátkym tričkom a kraťasmi. Domácu pohodu si môžete aj v lete užívať nahodená, nikdy neviete, kedy vás prekvapí nečakaná návšteva. Vyzerajte úžasne a cíťte sa komfortne! Navyše, k zaujímavému tričku s milou potlačou si v prípade potreby stačí obliecť slim fit džínsy a ste okamžite pripravená skočiť na nákupy, aj do mesta či na film do kina.

Vyberajte si kvalitu

Aby ste v teplákovej súprave pôsobili upravene, dbajte na to, aby ste si vybrali aj na vzhľad príjemný materiál, v ktorom sa budete cítiť sebavedomo a príťažlivo. Najobľúbenejšia je bavlna alebo kombinácia bavlny so syntetickými látkami. Určite sa pozrite na pestrú ponuku internetového obchodu Bolf, ktorý sa pýši najširším výberom dámskeho a pánskeho módneho oblečenia za fantastické ceny, takže si bez výčitiek budete môcť dovoliť obohatiť zbierku o viaceré kúsky, čo vám padnú do oka.

Zdielať na

Najčítanejšie