Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kate Middleton sa na pohrebe nedala prehliadnuť: Tieto šaty skrývala pod kabátom
Zdielať na

Kate Middleton sa na pohrebe nedala prehliadnuť: Tieto šaty skrývala pod kabátom

Zdroj: Instagram

Na pohrebe princa Philipa nemohla chýbať ani vojvodkyňa Kate Middleton. Tá so svojím outfitom opäť raz zabodovala a patrila medzi najelegantnejšie dámy.

Kate patrila medzi tridsiatku vyvolených, ktorí sa mohli zúčastniť pohrebu britského princa Philipa. Hoci išlo o smútočnú udalosť, Katin outfit bol elegantný, nenápadný, no každého upútal. 

​Kate pritom dodržala striktný protokol, ktorý hovorí, že dámy majú mať na sebe dlhé čierne šaty siahajúce takmer po členky a pokrývku hlavy. Matka troch detí zvolila elegantné kabátové šaty s mašľou vpredu značky Catherine Walker. Pod nimi skrývala šaty značky Roland Mouret za necelých 2000 eur. Zaujímavosťou je, že tento model zrecyklovala, keďže ich už mala oblečené pri inej spomienkovej udalosti. Na hlave nechýbal fascinátor a na tvári rúško. Na nohách mala obuté čierne lodičky na podpätku.

Takto vyzerali šaty, ktoré mala oblečené pod kabátom

Asi najväčšiu pozornosť pútal náhrdelník, ktorý zdobil jej krk. Perlový šperk s diamantovou ozdobou v strede pochádza z kráľovninej osobnej zbierky. V minulosti ho požičala aj samotnej princeznej Diane...

Súvisiace články

Najčítanejšie