Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Štýlová influencerka schytala kritiku: Hejteri jej píšu, že je na TO už príliš stará
Zdielať na

Štýlová influencerka schytala kritiku: Hejteri jej píšu, že je na TO už príliš stará

Zdroj: Instagram/renae.olivia

Jej skvelý vkus a mladistvý vzhľad obdivuje veľké množstvo fanúšikov, no nájdu sa aj takí, ktorým sa nepáči. Čo si o tom myslíte vy?

Američanka Renae Olivia je úspešnou fashion a beauty bloggerkou a svojim štýlovým šatníkom a celkovým prístupom k životu inšpiruje tisíce žien z celého sveta. Nedávno však priznala, že okrem pozitívnych správ dostáva aj nepríjemné komenty od hejterov.

Láska k móde nepozná vek

Kvôli štýlovým outfitom, štíhlej postave a mladistvému vzhľadu, by jej skutočný vek snáď nikto netipoval. Renae má dokonca dve malé deti, takže všetci predpokladajú že má minimálne o desať rokov menej.

Pravda je však taká, že obe deti porodila až po štyridsiatke a teraz má rovných 50!

Mladistvý look si udržiava vďaka štýlovému oblečeniu, ktoré jej dokáže ubrať niekoľko rokov na počkanie. Priznala však aj to, že od 18 rokov sa začala o svoju pleť veľmi dôkladne starať, nevystavuje sa prehnane slnku a nezabúda na krémy s vysokým UV faktorom, píše Daily Star.

Mlado vyzerajúca mamina dbá aj na veľmi dôkladné odličovanie, veľkú pozornosť venuje aj krku a rukám, pretože práve tam sa často objavujú výrazné príznaky starnutia. Svojím fanúšičkám radí, aby investovali do hodvábnych obliečok, pleť to vraj ocení.

Fit postavičku si udržiava cvičením a športom, cvičí 4-5 krát do týždňa a to 30-45 minút, samozrejmosťou je pre ňu aj zdravý jedálniček, na ktorý dbá s pribúdajúcim vekom stále viac.

A ako zareagovala na hejterov, ktorí jej vypisujú, že je príliš stará na to, aby bola influencerkou?

„Je úplne jedno, či máte dvadsať, alebo štyridsať a viac. Ak sa vám to páči, jednoducho to robte,“ odkazuje všetkým Renae a dodáva, že nikdy nebudeme starí na to, aby sme išli za svojimi snami.

Za nás má palec hore, len tak ďalej!

Súvisiace články

Najčítanejšie