Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tieto kabelky budú tento rok v móde! Zistite viac o súčasných trendoch
Zdielať na

Tieto kabelky budú tento rok v móde! Zistite viac o súčasných trendoch

Zdroj: Answear

Kabelky sú nesmierne praktickým doplnkom, ktorý obľubujú všetky dámy a v niektorých prípadoch po nich siahajú aj páni v podobe pánskej tašky. Na trhu ich nájdete v mnohých veľkostiach a vďaka tomu si môžete na rôzne príležitosti zadovážiť originálny a praktický kúsok.

Napríklad na bežné nosenie sú vhodné priestrannejšie kúsky, pričom na spoločenské udalosti sú známe clutch kabelky vo výraznejších prevedeniach.

Ako si vybrať vhodnú kabelku na bežné dni?

Výber kabelky by mal predovšetkým odzrkadľovať vaše preferencie. Prvým dôležitým aspektom je veľkosť, ktorá odzrkadľuje aj účel kabelky. Veľkosť je vždy potrebné vyberať podľa toho, na aký účel chcete kabelku používať. Každý totiž do práce, či na spoločenské udalosti nosíme iné spektrum vecí, ktoré sú pre nás nevyhnutné. Vždy teda pri výbere zohľadňujte, či je kabelka dostatočne priestranná pre vaše veci.

Rovnako je nesmierne dôležité pozerať sa na prevedenie kabelky. Ak sa vám nejaký typ kabelky páči z estetickej stránky, pozrite sa aj na materiál a spôsob šitia. Kvalitné kabelky ale môžu byť aj samé o sebe značne ťažké, čo je nepraktické ak so sebou nosíte veľa vecí. Tiež sa uistite, aký je spôsob nosenia kabelky. Niektoré kabelky okrem krátkych remienkov obsahuje aj možnosť dlhého remienku, ktorý sa dá nosiť formou cross-body. Aj toto je teda dobré si pri nákupe všímať.

V neposlednom rade je veľmi dôležité aj čo má kabelka vo vnútri a teda aké je usporiadanie jednotlivých priečinkov. Priečinky vám totiž umožňujú triediť si veci a vďaka tomu docieliť v kabelke organizáciu. Ak nosíte veľa vecí, budete sa vedieť lepšie zorientovať a nebudete musieť všetko zdĺhavo hľadať. Organizácia priečinkov je dôležitá najmä pri väčších kabelkách a tých, ktoré chcete nosiť na každodenné nosenie, čiže je predpoklad, že budete nosiť viac vecí.

Answear

Ktoré kabelky sú trendy v roku 2021?

 Rok 2021 je čo sa týka kabeliek veľmi rozmanitý. Okrem obyčajných kabeliek sa totiž do pozornosti širokej verejnosti dostali aj ľadvinky a ruksaky Obidve tieto formy „kabelky“ sú nesmierne praktické a tak ich bežne využíva veľa dám aj pánov. Sú vhodné pre všetky vekové kategórie a dostupné sú od elegantných až po športové verzie. Nesmierne trendy sú rôzne farebné alternatívy ruksakov a ľadviniek, ktoré dokážu rozžiariť každý váš outfit.

Napriek tomu môžete siahnuť aj po nadčasových a originálnych kúskoch. Na trhu sa už nesmierne dlho v trendoch udržiavajú klasické tote kabelky. Tieto kabelky sú veľmi univerzálne, značne priestranné a tak sú vhodné na každodenné nosenie. Tote kabelky v čiernej alebo béžovej by mali predstavovať základ vášho šatníka, pretože sa nesmierne jednoducho kombinujú a na bežné nosenie sú neoceniteľné.

Veľmi obľúbené sú crossbody kabelky, ktoré sú vhodné pre dámy, ktoré so sebou nosia menej vecí. Ideálne sú rovnako aj keď idete večer von do mesta. V súčasnosti však v značnej miere nahradili trend cross-body kabeliek práve ruksaky. Elegantné koženkové ruksaky sú skvelým doplnkom elegantných aj športovejších outfitov. Vedia docieliť dojem upraveného a elegantného outfitu, rovnako ako aj dobrodružného, či športového vzhľadu. Stačí sa s nimi len poriadne pohrať a nesmierne kreatívny outfit je na svete!

Pri výbere kabelky sa nezameriavajte len na estetickú stránku a snažte sa vyberať si kúsky, ktoré sú kvalitné a nadčasové. Čo sa týka farieb pre rok 2021- núka nám najmä pestrofarebnosť, ktorá však nie je pre každého. Ak ste dostatočne odvážne môžete siahnuť po výrazných farbách, ak si na to netrúfate, zaobstarajte si kvalitný ruksak alebo kabelku a budete trendy tak či tak.

Najčítanejšie