Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Štýlový outfit alebo hanba na sto rokov? Prvá dáma USA rozpútala búrku na internete
Zdielať na

Štýlový outfit alebo hanba na sto rokov? Prvá dáma USA rozpútala búrku na internete

Zdroj: Profimedia

Fanúšikovia aj módni kritici sa nevedia zhodnúť, či to prvej dáme Spojených štátov vyšlo, alebo to výberom outfitu prestrelila. Ako sa jej oblečenie pozdáva vám?

Snáď až doteraz bola Jill Biden (69) za výber svojich outfitov pozitívne hodnotená. Pozrite sa, čím sa jej podarilo rozpútať vášnivú debatu na sociálnych sieťach.

Štýlová alebo trápna?

Predmetom debát sa stal jej outfit, v ktorom sa minulý týždeň vracala z Kalifornie do Bieleho domu. Prvá dáma USA má síce tesne pred sedemdesiatkou, no s jej štíhlou postavou vyzerá výborne a určite si môže dovoliť aj výraznejšie modely. S týmto to však podľa mnohých totálne pokašľala.

Jill Biden priletela nahodená celá v čiernom, spod saka jej vykúkal koženkový lem sukne, ktorá bola nad kolená. Členkové čižmy na vysokom podpätku by boli ešte tiež v poriadku, no najväčší šok spôsobili jej čierne vzorované silónky. 

Profimedia

Mnohí ľudia jej look prirovnávali k halloweenskému kostýmu a nezabudli jej vytknúť ani to, že má už takmer sedemdesiat a v príliš krátkej sukni a vzorovaných pančuškách vyzerá skôr komicky. Naopak, jej verní fanúšikovia označili jej outfit za šik a páčilo sa im, že nebol nudný napriek čiernej farbe.

Čo poviete na outfit prvej dámy USA vy? Myslíte si, že sa obliekla vhodne vzhľadom na svoj vek a postavenie?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TOP ALBANIA RADIO (@topalbania_radio)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stephanie Smith (@jackliberty0)

Súvisiace články

Najčítanejšie