Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Frajer kritizoval, čo si oblieka, takto sa vynašla: Z Instagramu s jej outfitmi je HIT
Zdielať na

Frajer kritizoval, čo si oblieka, takto sa vynašla: Z Instagramu s jej outfitmi je HIT

Zdroj: instagram/clothesmyboyfriendhates

Priznajte sa, koľkokrát ste sa vytešovali z vášho nového oblečenia, no keď vás uvidel priateľ, radosť vás ihneď prešla? Možno sa v pocitoch Olivie nájdete tiež!

Olivia Jackson z Londýna si získala popularitu už pred dvomi rokmi, keď si založila instagramový účet s názvom “Clothes My Boyfriend Hates,” kde začala zverejňovať outfity, ktoré jej frajer skritizoval. Čo sa jemu nepáčilo, si paradoxne získalo obdiv u tisícov fanúšikov.

Olivia má rada módu a snaží sa, aby jej outfity neboli nudné, ale naopak zaujímavé a pestré. Jej frajer však príliš často gúľal očami, keď ju uvidel nahodenú a tak dostala nápad, za ktorý jej tlieskajú ženy z rôznych kútov sveta.

Instagramový účet, kde zverejňuje outfity, ktoré sa jej frajerovi nepáčia, vznikol veľmi spontánne a bez akýchkoľvek očakávaní. Oliviu ani vo sne nenapadlo, že v tom bude pokračovať a dnes má na tomto Instagrame vyše 60-tisíc fanúšikov.

Z mladej ženy je dnes vlastne vďaka frflavému frajerovi úspešná módna blogerka, ktorá ukazuje ženám, že by sa mali obliekať viac pre seba, ako pre ostatných vo svojom okolí. Jej zámer funguje perfektne, pretože jej prichádza množstvo správ od žien, ktoré jej ďakujú za to, že ich inšpirovala k tomu, aby boli v móde odvážnejšie, píše magazín Bored Panda.  

Máte podobnú skúsenosť so svojimi polovičkami aj vy? Napíšte nám, aké módne kúsky sa im absolútne na ženách nepáčia!

Dominika Stará mala svadbu iba v úzkom rodinnom kruhu, no po uvoľnení opatrení si ju plánujú zopakovať...

 

Súvisiace články

Najčítanejšie