Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Módne maniačky jej tlieskajú: Kate Middleton ohúrila TÝMTO outfitom
Zdielať na

Módne maniačky jej tlieskajú: Kate Middleton ohúrila TÝMTO outfitom

Zdroj: Profimedia

Po šokujúcom rozhovore, ktorý poskytol princ Harry a jeho manželka Meghan, je v kráľovskej rodine napätá atmosféra. Napriek tomu, že viacerí jej členovia sú z toho smutní a sklamaní, vo svojich povinnostiach musia pokračovať.

Hoci William má na svojho brata ťažké srdce a až tak to zakrývať nedokáže, Kate sa na verejnosti ukázala so širokým úsmevom v dokonalom outfite, ktorý sa stal hitom a inšpiráciou nielen pre jej fanúšičky. Jednotlivé kúsky, ktoré mala na sebe, sa začali predávať ako teplé rožky.

Harry a Meghan poriadne zavarili kráľovskej rodine...

Jednoduché a dokonalé

Štýl vojvodkyne z Cambridge milujú ženy z celého sveta a oceňujú aj to, že si jednotlivé kúsky oblieka viackrát a to dokonca aj na slávnostné udalosti.

Tentokrát so svojim manželom navštívili lekársku záchrannú stanicu Newham v Londýne a celý deň strávili podporovaním zdravotníkov, ktorí sú už celé mesiace kvôli pandémii extrémne vyťažení, vyčerpaní a rovnako zle sú na tom aj po psychickej stránke, píše denník uk.style.yahoo.com.  

Kate zaujala dokonalým outfitom, ktorý bol kompletne tón v tóne v svetlohnedých odtieňoch. Dlhý kabát s dvojradovým zapínaním v odtieni ťavej srsti značky Massimo Dutti mala na sebe už minulý rok, pri návšteve jedného z detských centier.

Rolák vo veľmi podobnom odtieni značky Reiss je perfektným univerzálnym kúskom či už na vrstvenie, alebo aj samostatne a práve ten si ženy obľúbili natoľko, že si ho začali objednávať dokonca aj vo viacerých farebných odtieňoch. V ponuke je aj čierna, krémová a tmavomodrá farba.

Zvyšok outfitu tvorili ešte lodičky Jimmyho Choo s malou kabelkou v rovnakom odtieni. Čerešničkou na torte bolo rúško s kvetinovou potlačou, jemné náušnice a dokonalé vlasy, ktoré má Kate momentálne poriadne dlhé.

Ako sa outfit Kate páči vám? Prijali by ste niektorý z týchto kúskov aj do svojho šatníka?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie