Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ženy sa zbláznili do bielych šiat od Zary: Vykúpili všetky, už je na ne poradovník!
Zdielať na

Ženy sa zbláznili do bielych šiat od Zary: Vykúpili všetky, už je na ne poradovník!

Zdroj: TikTok/robs__xx

Odkedy sú obchody s oblečením zatvorené, vzrástol predaj online a vo virtuálnom svete prezentujú a vytvárajú a nové módne trendy. Medzi top hity patria momentálne tieto šaty.

Nie je to po prvýkrát, keď sa oblečenie zo Zary stalo veľkým hitom medzi módnymi maniačkami a blogerkami. Obľúbená sieť známej značky drží krok s najnovšími trendmi, prispôsobuje sa požiadavkám trhu a najmä, ponúka cenovo dostupné kúsky pre všetkých.

Budú hitom tejto jari?

Hoci je ešte chladné počasie, prichádza jar a s ním aj nové módne trendy. Na sociálnych sieťach sa medzi horúci módny hit zaradili biele midi šaty s prekríženými špagetovými remienkami, prepásané opaskom s bočnými rozparkami po stehná, píše denník Metro.  

Mnoho žien ich označilo za dokonalý kúsok, ktorý je lichotivý ku každej postave. Nemusíte na ne čakať do leta, s jednoduchou džínsovou bundou a teniskami ich určite vynosíte už od teplejších jarných dní.

Šaty sa predávajú za 25,99 libier (cca 30 eur), no po ich „ospevovaní“ na TikToku sa beznádejne vypredali vo všetkých veľkostiach a ženy sa nevedia dočkať, kedy prídu na sklad ďalšie. Čo poviete na tieto šaty vy? Prijali by ste ich do svojho šatníka?

@robs__xx

Jumped on the Zara dress ? ##zara ##zaradress ##fashion ##tiktokmademe ##fyp ##outfit

♬ son original - Clem
@jannathemom

new trend for ##midsize and ##curvy Show how the outfit looks in the catalog/online and how it looks on you. ##zara ##zaradress

♬ original sound - JannaTheMom
@jaderose1988

Buy it ? ##zara ##zaradress ##LiftYourDream ##Taskmasterpiece ##OurHouse2021

♬ Good Days - SZA

@rosie_mays

get some tan and makeup on me and this will be 10/10 ? insta rosie.mayx ##zara ##zarahaul ##dress ##fyp ##girls ##foryoupage

♬ original sound - Kiersten

Súvisiace články

Najčítanejšie