Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Objednala si priliehavé rafinované šaty, puknete od smiechu, čo jej prišlo: TO musíte vidieť!
Zdielať na

Objednala si priliehavé rafinované šaty, puknete od smiechu, čo jej prišlo: TO musíte vidieť!

Zdroj: Twitter/aamykerr

Tento online nákup sa síce nepodaril, ale pobavil mnohých ľudí, zverejnenej fotke v šatách sa potešili najmä muži. Keď ju uvidíte, ihneď pochopíte, prečo!

Internetový obchod PrettyLittleThing je mimoriadne populárny najmä medzi mladými ľuďmi, pretože ponúka rôznu ponuku trendy oblečenia za výhodné ceny. Rovnako ho však preslávilo množstvo nepodarkov, ktorými sa ľudia pravidelne „chvália“ na sociálnych sieťach. Toto je jeden z nich!

Na koho tie šaty ušili?

V tomto období sa objednáva online oveľa častejšie, keďže kvôli pandémii koronavírusu nie je momentálne možné dostať sa do kamenných obchodov. Kým z overených obchodov či značiek to väčšinou dopadne uspokojivo, často sa stane, že nám príde niečo úplne iné, ako sme videli na obrázku.

Takto mali jej šaty vyzerať...

PrettyLittleThing

Mladá žena Amy Kerr zdieľala na Twitteri najskôr obrázok šiat, ktoré si objednala na modelke a potom na sebe. Nevedela či sa má skôr smiať, alebo plakať. Šaty mali mať rafinovaný otvor pod hrudníkom, avšak tie jej by nezakryli ani hrudník malého dievčatka. Amy pritom upozornila, že si objednala dokonca väčšiu veľkosť, akú nosí pri šatách bežne, aby jej neboli príliš napasované.

Síce jej tento nákup nevyšiel, no pobavila množstvo ľudí na sociálnej sieti a niektorí sa priznali, že sa im podobný trapas stal tiež niekoľkokrát.

Akú skúsenosť máte s online nákupmi oblečenia vy?

Twitter/aamykerr

Súvisiace články

Najčítanejšie