Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nestihla mu kúpiť darček, takto sa vynašla: Z vtipnej vianočnej mikiny pre otca je HIT
Zdielať na

Nestihla mu kúpiť darček, takto sa vynašla: Z vtipnej vianočnej mikiny pre otca je HIT

Zdroj: Facebook/DIY Home, Decor, & Crafts

Chýba vám vianočný darček pre manžela, frajera, otca, či kamaráta? Máme pre vás inšpiráciu, ktorou zaručene zabodujete!

Istá mladá žena sa vo facebookovej skupine „DIY Home, Decor, & Crafts“ pochválila vtipnou vianočnou mikinou, ktorú vyrobila pre svojho otca a tá sa okamžite stala hitom sociálnych sietí, píše denník The Sun. Ako sa páči vám?

Ak ste nestihli nakúpiť či objednať všetky darčeky a ak stále niečo chýba, môžete to vyriešiť takouto vtipnou mikinou. Ak nájdete nejakú staršiu jednofarebnú doma, môžete ju napríklad aj takto veselo vyzdobiť a originálny darček je na svete!

Vtipná vianočná mikina

Mladá žena našla staršiu veľkú mikinu a rozhodla sa, že ju vyzdobí vtipným vianočným motívom a podaruje ju otcovi. Vybrala si soba, nie však jeho rozkošnú tvár s červeným nosom, ale práve jeho zadnú časť a to kompletne aj s detailami. Nechýbajú „zvončeky“ medzi nohami a chvost, ktorý sa dá nadvihnúť. Čo sa skrýva pod ním, už môžete vidieť na obrázku...

Výtvor tejto mladej dámy si získal tisíce lajkov a pochvaľných komentov, mnohí jej poďakovali za nápad a prezradili, že sa pokúsia niečo podobné vytvoriť. „Som rada, že som toľkým ľuďom vyčarila úsmev na tvári,“ dodala.

Čo poviete na tento vtipný nápad vy?

Facebook/DIY Home, Decor, &amp

Facebook/DIY Home, Decor, &amp

Súvisiace články

Najčítanejšie