Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Modelka predviedla svadobné šaty, ľudia vybuchli: Keď sa otočí, uvidíte TO aj vy
Zdielať na

Modelka predviedla svadobné šaty, ľudia vybuchli: Keď sa otočí, uvidíte TO aj vy

Zdroj: TikTok/solutionsbridal

„Vyzerajú úžasne, ale iba zozadu!“ zhodli sa mnohí, ktorých neupútala ani tak sexi tancujúca modelka, ako nešťastný strih šiat, ktorý pôsobil poriadne komicky.

Na internete koluje toto video, v ktorom modelka zvodne predvádza jeden z modelov svadobných šiat. Nevieme, či sa našli nejaké záujemkyne, no isté je, že sa pobavili všetci, ktorí si video pozreli. Čo na tie šaty hovoríte vy?

Obliekli by ste si takéto šaty?

Video zdieľané svadobným salónom Solutions Bridal ukazuje modelku, ktorá predvádza svadobné šaty tak trochu netradičným spôsobom. Pozornosť fanúšikov sa však upriamila na jediný detail, ktorý sa nedal prehliadnuť, keď sa slečna otočila.

Model šiat by možno niektoré odvážne ženy aj zaujal, ale vďaka zvláštnemu riešeniu predného dielu, boli šaty všetkým akurát tak na smiech. Pri chôdzi sa modelke šaty rozdelili na polovicu, pričom rovno medzi nohami jej zostal visieť dlhý pás látky.

Pod videom sa nakopilo mnoho posmešných komentov, niektorým to pripomínalo vodopád či rozkotúľaný toaletný papier, iní sa pýtali, či má modelka na sebe plienku.

V tomto prípade jednoznačne platí, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť. Tie šaty jednoducho musíte vidieť! Nech sa páči!

@solutionsbridal

✨Any Schitts Creek Fans?✨##alittlebitalexis ##schittscreek ##schittscreekalexis ##sparklydresses ##bridal ##weddingdress ##BakingSzn ##RoomTour ##weekendvibes

♬ chronicdancer A Little Bit Alexis - chronicdancer

Súvisiace články

Najčítanejšie