Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ľudia sa smejú z outfitu Hailey Bieber: TOTO že je luxusný kabát?
Zdielať na

Ľudia sa smejú z outfitu Hailey Bieber: TOTO že je luxusný kabát?

Zdroj: Profimedia

Slávna modelka a manželka speváka Justina Biebera sa výrazných kúskov nebojí a rada provokuje. Tentokrát vyvolala rozruch zvláštnym žltým kabátom a tu je dôvod!

Raz bez podprsenky, inokedy s vystrčeným bruchom a teraz v kabáte, ktorý vám okamžite udrie do očí. Aj vám tento luxusný model niečo pripomína?

Keď fanúšikovia Hailey Bieber (23) videli v neprehliadnuteľnom žltom kabáte Bottega Veneta, takmer pukli od smiechu. Mnohým totiž ihneď udrelo do očí, že tento kúsok s nezvyčajným rozstrapkaným spodným dielom sa podobá na klasický čistiaci mop, ktorý používame v domácnosti.

23-ročná modelka sa takto nahodená vybrala kúpiť kávu a vtedy ešte netušila, že sa o chvíľu na nej bude zabávať celý svet.  

Hailey Bieber

Profimedia

"Hailey, kráska, vieš, že ťa milujem. Ale zlatko, prečo máš do čerta na sebe handru na umývanie?“ napísal jej jeden z mnohých fanúšikov.

Nuž, je celkom možné, že Hailey nám predviedla obrovský módny hit tejto zimy. Ak po takomto super mope túžite aj vy, pripravte si približne 8 400 eur. To sa oplatí, no nie?

Hailey Bieber

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie