Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Kate Middleton si uctila pamiatku princeznej Diany: Obliekla si veľmi podobné šaty!
Zdielať na

Kate Middleton si uctila pamiatku princeznej Diany: Obliekla si veľmi podobné šaty!

Zdroj: Profimedia

Špeciálna príležitosť si vyžaduje špeciálny outfit. Nie vždy elegancia a noblesa musia znamenať aj nepohodlie, čo vždy dokazuje vojvodkyňa z Cambridge. Akými šatami zažiarila na oslavách 72. výročia od založenia Národnej zdravotníckej služby Veľkej Británie?

Pred pár dňami vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge navštívili pri príležitosti osláv 72. výročia od založenia Nemocnicu kráľovnej Alžbety v King’s Lynn. Táto oslava je v tomto roku dôležitejšia než doposiaľ, na čo reagovali aj kate a William na svojom oficiálnom instagramovom účte. "Nech už ste súčasní zamestnanci, bývalí, ktorí prišli z dôchodku, dobrovoľníci či kľúčoví pracovníci, ďakujeme vám za vašu odolnosť, vytrvalosť a nádej, ktoré ste ukázali nášmu národu," dodali k príspevku.

Na tento významný deň si Kate Middleton obliekla šaty značky Beulah London v príznačnej modrej fareb, ktorá je aj oficiálnou farbou nemocnice. Vojvodkyňa má túto značku rada, čoho je dôkazom aj to, že si nedávno obliekla outfit v červenom prevedení. Košeľové šaty midi strihu s minivzorom kvetín a bielym golierom Kate veľmi svedčia. Nielen svojím strihom a textilným opaskom zdôrazňujúcim ženskú siluetu, ale aj zvolenou farbou. Doplnila k nim jemné, decentné visiace náušnice a nízke lodičky v modrej farbe. Vlasy si upravila do nízkeho vrkoča, čo ešte viac podčiarklo celý jej look, ktorý pôsobil sviežo a pohodlným dojmom.

V šľapajách Lady Di

Košeľové strihy či košele a golier vykúkajúci spod svetra nosila aj módna ikona a matka princa Williama princezná Diana. Nedá sa si nevšimnúť, že podobné šaty mala Lady Di oblečené v roku 1985 počas stretnutia v Kensingtonskom paláci. Šaty mali namiesto kvetín bodky, nízky biely golier a čiernu viazanku. Princezná k nim zvolila dvojfarebné lodičky s čiernou špičkou, ktorá bola dokonalou bodkou za týmto elegantným outfitom. Kate ide v Dianiných šľapajách a uctila si tak jej pamiatku. Tento rok v auguste to bude už neuveriteľných 23 rokov od jej smrti. Lady Di by oslávila 59. narodeniny.

View this post on Instagram

1985: Diana had her desk set up in a corner of the sitting room. It was laid out with a combination of old-school business exec fare including a leather desk pad, bottled ink and stamping set, and personal knickknacks including framed pictures of William and Harry, several clocks, and a figurine of Christ, draped with a rosary. We're loving the personalized wooden box on the windowsill — a memento from her boarding school days? #princessdiana #diana #ladydi #ladydiana #queenofpeopleshearts #princessofwales #di #princess #wales #dianaspencer #dianafrancesspencer #royalfamily #royalgraceforyou #royalty #legend #idol #iconic #icon #fashion #outfit #style #beauty #uk #greatbritain #london

A post shared by ???????? ????? ?? (@royal_grace_for_you) on

Najčítanejšie