Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ženy si zamilovali štýlovú sukňu Kate Middleton: Za pár eur ju môžete mať aj vy
Zdielať na

Ženy si zamilovali štýlovú sukňu Kate Middleton: Za pár eur ju môžete mať aj vy

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa z Cambridge patrí už roky medzi top módne ikony a svojím elegantným štýlom motivuje mnohé ženy. Tento outfit a zvlášť sukňu jej vychválili mnohé milovníčky módy.

Štýl Kate Middletom je mnohým sympatický najmä preto, že vlastní aj niekoľko značkových základných kúskov, ktoré si neváha obliecť aj niekoľkokrát po sebe a tie zase kombinuje s vecami z bežne dostupných kolekcií. Nedávno sme písali o tom, ako sa jej šaty beznádejne vypredali a teraz tu je ďalší outfit, ktorý spôsobil doslova módnu búrku.

Pozrite sa na luxusné módne trendy priamo z prehliadkového móla...

Outfit za 100 bodov

Kate v posledných dňoch absolvovala návštevu detského centra Ely a Caerau v Cardiffe vo Walese a opäť sa jej podarilo zaujať štýlovým outfitom, ktorý módne maniačky vychválili do nebies.

Drahší kabát Massimo Dutti skombinovala s klasickým čiernym rolákom a skladanou midi sukňou s potlačou leoparda. Práve sukňa zo Zary zaujala fanúšičky najviac, a keďže bola akurát zlacnená z 30 iba na 10 libier, ako inak, okamžite sa vypredala vo všetkých veľkostiach, rovnako ako jej kabát vo farbe ťavej srsti.

Mnohým neunikla ani retiazka s príveskom, ktorá sa jej vynímala na hrudi a asi nebolo prekvapením, že na nej boli vyryté tri hviezdičky a začiatočné písmená jej detí. Veľmi milé, však?

Čo poviete na jej outfit vy? Prijali by ste niečo z neho aj do svojho šatníka?

https://www.instagram.com/p/B7pM7_1HiG3/

https://www.instagram.com/p/B7qoN-En23J/

https://www.instagram.com/p/B7owwaYnuXD/

Sukňa Kate sa dá nosiť na veľa spôsobov. Napríklad aj takto!

https://www.instagram.com/p/B7qX_0wF1DH/

Súvisiace články

Najčítanejšie