Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Podobný outfit, ale obrovský rozdiel: Slovenská moderátorka tromfla aj Kylie Minogue
Zdielať na

Podobný outfit, ale obrovský rozdiel: Slovenská moderátorka tromfla aj Kylie Minogue

Zdroj: Profimedia

Slovenky sú nielen krásne, ale mnohé z nich majú aj perfektný vkus na módu. Niektoré môžu dokonca bez problémov konkurovať aj svetovým celebritám, súhlasíte?

Pred pár dňami sa konala prestížna módna akcia British Fashion Awards v Royal Albert Hall v Londýne, ktorú si nenechali ujsť nielen slávne modelky a módne ikony, ale aj množstvo filmových či speváckych celebrít. Nechýbala ani spevácka diva Kylie Minogue (51).

Pozrite sa na ďalšie zaujímavé outfity z British Fashion Awards .

;t=8s

Kylie vs Soňa

Austrálska speváčka sa väčšinou predvádza v sexi outfitoch, ktoré jej perfektne sedia a upozorňujú na jej prednosti. Tentokrát však poriadne prekvapila, keď si na slávnostnú príležitosť obliekla čierne oversize sako s dvojradovým zapínaním a kanárikovo žltú sukňu. V skutočnosti to boli šaty, ale nič to nemení na tom, že jej tento outfit vôbec nesadol. Módni kritici ju poriadne zvozili a celkový outfit ohodnotili ako nudný.

Kylie Minogue

Profimedia

Pár dní po tejto udalosti sa konala veľkolepá prehliadka módneho návrhára Fera Mikloška, ktorú si nenechalo ujsť mnoho známych tvári nášho šoubiznisu. Medzi nimi nechýbala ani moderátorka Soňa Müllerová (57), ktorá opäť raz potvrdila, že móde rozumie a rozhodne sa nebojí aj experimentovať. Jej outfit bol podobný tomu, ktorý mala na sebe Kylie Minogue, ale hru s farbami a kombináciu jednotlivých kúskov zvládla oveľa lepšie. Čierne vypasované sako doplnila výraznou neónovou sukňou a na rozdiel od Kylie, už zvolila iba veľmi jemné doplnky. Za nás je jednoznačne víťazkou!

Soňa Müllerová 
Soňa Müllerová

Profimedia

Soňa Müllerová bola nedávno tajným hosťom v Inkognite. Čo myslíte, uhádli ju?

Súvisiace články

Najčítanejšie