Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Na stužkovej ohúrila prekrásnymi šatami: Nikto neveril, že si ich ušila úplne sama!
Zdielať na

Na stužkovej ohúrila prekrásnymi šatami: Nikto neveril, že si ich ušila úplne sama!

Zdroj: Twitter/Kaitlyn Alforque

Vždy snívala o tom, že si raz navrhne a ušije spoločenské šaty podľa svojich predstáv. Svoj sen si konečne splnila a prenádhernou róbou všetkým prítomným vyrazila dych!

Stužková slávnosť či promócie sú významnými udalosťami, pri ktorých chce každá mladá žena vyzerať výnimočne a preto sa snaží vybrať si čo najkrajšie šaty. Táto študentka sa rozhodla, že si namiesto behania po obchodoch ušije slávnostnú róbu vlastnými rukami.

Spomínate si na prekrásne šaty, ktoré ušila slovenská študentka Zuzana?

Aj toto sa dá urobiť zo starých nemoderných šiat! Perfektné!

Hotové umelecké dielo!

Kaitlyn Alforque sa rozhodla, že práve blížiaca sa stužková slávnosť bude tou najlepšou príležitosťou pustiť sa do vlastnej tvorby, po ktorej túžila celé roky. O šatách síce mala jasnú predstavu, no so samotným šitím odevov nemala takmer žiadne skúsenosti. Nejaké základy jej ukázala mama a ďalšie postupy si hľadala na internete.

„Najnáročnejšia bola vrchná korzetová časť šiat, trvalo viac ako 20 hodín, kým som to dala dokopy,“ spomína šikovná študentka, ktorá pre istotu všetky časti prešila viackrát, aby množstvo látky držalo pokope.

Výrazné červené šaty sú unikátne mnohými krásnymi detailami, s ktorými sa Kaitlyn vyhrala dovtedy, kým nebola s výsledkom maximálne spokojná. Celá rozprávková róba aj s ozdobami a materiálom ju vyšla iba na cca 5o eur. 

Ľudia boli z jej šiat nadšení a nikto jej nechcel veriť, že takéto niečo zvládla úplne sama a dokonca bez predošlých skúseností so šitím odevov. Perfektné! Ako sa páčia vám?

Twitter/Kaitlyn Alforque

Twitter/Kaitlyn Alforque

​https://www.instagram.com/p/Bx-q2JqgIKY/

https://www.instagram.com/p/ByO35zdg3Zr/

Súvisiace články

Najčítanejšie