Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ženu takmer nepustili do lietadla pre tento OUTFIT: Môžu toto myslieť vážne?
Zdielať na
Top trendy

Ženu takmer nepustili do lietadla pre tento OUTFIT: Môžu toto myslieť vážne?

Zdroj: Facebook

Mladá Austrálčanka zažila pred pár dňami šok, z ktorého sa dodnes nevie spamätať. Čo by ste robili, keby ste boli v jej koži?

Serah bola s priateľom v odletovej hale na letisku v Sydney a vychutnávali si posledné spoločné minúty, keďže majú vzťah na diaľku a do Vianoc sa neuvidia. Našli si odľahlejšie miesto so sedačkami, Serah si svojej láske sadla na kolená a rozprávali sa...

Videli ste už niekedy takéto šaty?

​"Z ničoho nič k nám prišla zamestnankyňa istých aeroliniek a povedala mi, aby som si sadla na voľné sedadlo. Svojím správaním vraj vzbudzujem pohoršenie, pretože sú okolo deti. Tie, samozrejme, pri nás vôbec neboli. S partnerom sme sa nechápavo pozreli na seba a opýtali sme sa jej, aké pravidlo sme porušili tým, že sme sa podelili o sedadlo," opisuje zážitok na sociálnych sieťach. Zamestnankyňa následne odišla a vrátila sa so svojím nadriadeným, ktorý zopakoval jej slová. "Na záver mi tá žena povedala, že v tom, v čom som oblečená, ma aj tak do lietadla nepustia." Serah incident opísala, poslala leteckej spoločnosti a priložila aj fotku svojho outfitu. Našťastie letela inou spoločnosťou, z ktorej ju zamestnanci napomínali, takže sa jej podarilo dostať domov. Myslíte si, že bola naozaj nevhodne oblečená?

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie