Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zoštíhlite sa oblečením: 10 módnych trikov, ktoré vám uberú kilá na počkanie
Zdielať na

Zoštíhlite sa oblečením: 10 módnych trikov, ktoré vám uberú kilá na počkanie

Zdroj: Instagram

Vyzerať štýlovo a príťažlivo môžete aj vtedy, keď nemáte úplne súmernú a štíhlu postavu ako modelka. Stačí poznať tie správne fígle!

Niekoľko odborných výskumov dokázalo, že muži netúžia po ženách s dokonale vypracovanými brušnými svalmi, práve naopak, jemne oblé ženské bruško je podľa nich mimoriadne sexi. Ak máte pár kíl navyše, nemusíte sa schovávať, stačí si vybrať to správne oblečenie, v ktorom budete vyzerať perfektne.

Aj Renáta Názlerová vyzerá vždy výborne, aj keď má nejaké to kilečko navyše...​

​10 tipov, ako oblečením zamaskovať väčšie bruško

Nenoste iba čiernu

Neznamená to, že ak čierna zostíhľuje, mali by ste chodiť iba v tmavom, práve naopak! Nebojte sa farieb aj keď máte oblejšie krivky. Najhodnejšou voľbou pre vás sú jednofarebné outfity zladené tón v tóne. Noste béžovú, krémovú či svetloružovú farbu a vyhýbajte sa veľmi tesným strihom. Je lepšie nosiť viac vrstiev bez prehnaného zvýrazňovania pásu a bokov.

https://www.instagram.com/p/BcQaQanDkYd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/ByY4txTB9pW/

Stavte na zvislé pruhy

Vertikálne a široké pruhy vám zbytočne pridávajú kilá, vyhnite sa im! Naopak, užšie zvislé prúžky vám prospejú a budete vyzerať štíhlejšie a vyššie. Najobľúbenejšia je tradičná čierno biela kombinácia, ale rovnako aj tmavomodrá či červená s bielou.

https://www.instagram.com/p/BzN0k5iBllG/

Zvýraznite inú časť tela

Toto funguje zaručene! Ak chcete odpútať od väčšieho bruška, upriamte pozornosť na inú časť tela, ktorá je na vás pekná – napríklad dekolt či nohy. Samozrejme, nemusíte mať pritom úplne mini či výstrih po pupok.

https://www.instagram.com/p/BPQubyogPb2/?utm_source=ig_embed 

Vhodná dĺžka šiat

Šiat sa vôbec nemusíte báť ani pri plnšej postave, akurát si dávajte pozor na vhodný strih a najmä dĺžku. Skvelý spôsob, ako skryť bruško, je nosiť lichobežníkové šaty bez vypasovaných miest s dĺžkou tesne pod kolená, prípadne maxi. Pri takýchto šatách sa nemusíte báť ani farieb a vzorov.

 https://www.instagram.com/p/BbKUimGhvNB/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpVuUrXHmDJ/

Jednoduché blúzky a košele

Blúzky, košele či padavé halenky sú skvelé kúsky oblečenia, ktorých by ste mali mať v šatníku viac. Hodia sa rovnako do práce ako aj na voľný čas.

https://www.instagram.com/p/BmtXR5AArh5/

Voľné topy a vhodné strihy

Na zamaskovanie väčšieho bruška sú voľnejšie topy a tričká skvelou voľbou. Určite si však nekupujte zbytočne o niekoľko čísel väčšie veci, ale stavte skôr na ten správny strih.

https://www.instagram.com/p/BaUlTL0hGTF/?utm_source=ig_embed 

Pozor na strih nohavíc

Ak máte pekné a štíhle nohy, môžete siahnuť aj po úzkych džínsoch a voľnom tope, v opačnom prípade sa skinny strihom radšej vyhýbajte, zbytočne upriamia pozornosť práve na širšie boky a väčšie bruško. Tmavomodré či čierne nohavice rovného strihu z pevnejších materiálov a s vyšším pásom sú ideálnym základným kúskom, ktorý sa vám bude dobre kombinovať.

 https://www.instagram.com/p/BWbqPpfHQt8/?utm_source=ig_embed 

Noste sukne

Tzv. „ceruzkové“ sukne biznis štýlu z pevnejšieho materiálu sú pre vás ideálne. Ak bude mať sukňa vyšší pás a zvolíte voľnejší top, perfektne si zamaskujete bruško a vytvarujete postavu. Vhodné sú aj mierne rozšírené sukne s midi dĺžkou. Pri týchto strihoch sa nemusíte báť ani farieb a vzorov.

https://www.instagram.com/p/BRFEttLDQyA/

https://www.instagram.com/p/BVr-EzHDm_7/?utm_source=ig_embed

Všestranný kardigán

Kardigán je univerzálny kus oblečenia, ktorý sa hodí sa na nohavice, džínsy, sukne aj šaty. Pri oblejšej postave dokáže perfektne zamaskovať kilá navyše. Ak zvolíte kúsok s veľkými bočnými vreckami, dokáže vám aj opticky predĺžiť postavu.

https://www.instagram.com/p/BFhjWPjmGAy/?utm_source=ig_embed 

Sťahujúca spodná bielizeň

Na špeciálne príležitosti, keď sa chystáte do spoločnosti, určite siahnite po kvalitnej šťahovacej spodnej bielizni, ktorá vám rôzne nedostatky nielen zakryje, ale dokáže vám krivky krásne vyformovať na počkanie. Na sťahovaciu bielizeň nedajú dopustiť mnohé celebrity, medzi nimi napríklad Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Emily Blunt, Tyra Banks, Lea Michele, Anne Hathaway, Lena Dunham, Adele a mnoho ďalších.

https://www.instagram.com/p/BJnd_YkBb_l/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BeQOqZLgip6/?utm_source=ig_embed

 

Súvisiace články

Najčítanejšie