Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Alagič navrhla TOP šaty a ženy sú nadšené: Už je na ne poradovník
Zdielať na

Alagič navrhla TOP šaty a ženy sú nadšené: Už je na ne poradovník

Zdroj: Profimedia

Hoci Jasmina Alagič len nedávno porodila, popri starostlivosti o synčeka sa pomaličky vracia aj do pracovného kolotoča. A to s novinkou, ktorú si mnohé matky nevedia vynachváliť.

Ešte počas tehotenstva Jasmina spoločne s kamarátom a návrhárom Milanom Švingálom spoločnú kolekciu pre tehotné ženy. A tá mala obrovský úspech!

Rytmus pôsobí ako dokonalý otec. Čo viac prezradil zo svojho súkromia?

​Po elegantných modeloch sa len tak zaprášilo a zdá sa, že aj na ich nové kúsky bude poradovník. Jasmina ako dojčiaca matka sama na sebe odprezentovala rafinované šaty, ktoré ocení každá matka, ktorá chce svoje dieťa mimo domu nerušene nakojiť. "Čo myslíte, je toto model vhodný na kojenie? Myslíte, že má krásne prepracované ramienka, ktoré sa dajú odopínať?
Alebo že tie perfektné volány nie sú iba na efekt, ale že sa pod nimi schovávajú zipsy, cez ktoré si môžte vybrať svoju mliekárničku, pod neho vložiť dieťa a volanom ho elegantne zakryť, aby ste nevzbudzovali pozornosť svojim kojením, ale radšej svojim štýlom?" opísala Jasmina originálne biele šaty, ktoré vyzerajú super. Spomínaný kúsok očaril aj tisíce matiek, ktoré by si ich okamžite ochotne vyskúšali a otestovali ich. Páčia sa vám?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ahojtee! Ja len aby ste si nemysleli že sa celé dni len kolotočujeme, kojím a ďalšie tieto aktivity. V tichosti s @milanwtf pripravujeme pár prekvapení... Co myslite, je toto model vhodný na kojenie? Myslíte že ma krásne prepracované ramienka ktoré sa dajú odopinat? Alebo ze tie perfektne volany niesu iba na efekt, ale ze sa pod nimi schovávajú zipsy cez ktoré si môžte vybrať svoju mliekarničku, pod neho vložiť dieťa a volanom ho elegantne zakryt aby ste nevzbudzovali pozornosť svojim kojenim ale radšej svojim štýlom? ? Áno.. Tak aj takéto kúsky pripravuje @jami_tehotenska_kolekcia už čoskoro na svojej novučkej webovej stránke ktorá bude čo chvíľu spustená a tým aj hneď začne vybavovanie všetkých objednavok, ktoré museli byť pozastavené nakoľko sa celá prvá kolekcia úplne vypredala co si samozrejme nesmierne vážime a práve preto sa snažíme všetko vrátane spôsobu objednávanie vyšperkovat co najlepšie aby ste boli spokojní a aby to bolo pre Vás čo najpohodlnejšie ❤️ Dakujeme?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Súvisiace články

Najčítanejšie