Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hľadáte topánky na chladnejšie dni? Nezľaknite sa, hitom jesene vraj budú tieto lodičky!
Zdielať na

Hľadáte topánky na chladnejšie dni? Nezľaknite sa, hitom jesene vraj budú tieto lodičky!

Zdroj: unsplash.com

Dizajnéri nám každú sezónu ponúkajú nové módne trendy a občas sa uchytia aj tie poriadne uletené. Myslíte si, že sa to podarí aj týmto topánkam?

Leto sa nám už definitívne skončilo a je najvyšší čas doplniť si šatník o teplejšie kúsky a topánky. Ak milujete extravagantnú módu a nebojíte sa ani šialenejších nápadov, určite sa vám tieto lodičky zapáčia.

Spomínaná značka predstavila aj v minulosti niekoľko bizarných módnych kúskov...

Ovečky na nôžky

„Chlpaté“ materiály boli trendy už niekoľkokrát, v minulom roku mal veľký úspech napríklad „teddy kabát,“ ktorý si obľúbili mnohé ženy. Či sa podarí rovnaký úspech aj týmto topánkam, je ťažké predpokladať, ale tak trošku šípime, že sa ich veľa nepredá.

Známa spoločnosť ASOS už prišla s ponukou rôznych bizarných trendov a mnohé z nich boli ľuďom akurát tak na smiech. Túto jeseň prišli s hot novinkou, ponúkajú lodičky, ktorých povrch je pokrytý imitáciou ovčieho rúna.

asos

Ak vás ovčie topánky zaujali, môžete si ich u spomínanej značky kúpiť za 39 eur. My si nedokážeme predstaviť, ako sa tieto zablúdené ovečky vyčistia, ak by sa nám cestou do práce zablatili.

Možno by boli fajn ako prezúvky do kancelárie, mužskí kolegovia by sa aspoň výborne zabavili!  

Čo na tieto uletené lodičky hovoríte vy?

https://www.instagram.com/p/B18bDOpFae5/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie