Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ako jej to mohla urobiť? Nepochopíte, čo si táto žena obliekla na svadbu kamarátky!
Zdielať na

Ako jej to mohla urobiť? Nepochopíte, čo si táto žena obliekla na svadbu kamarátky!

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Keď uvidíte, v akom outfite prišla na svadbu kamarátky, nebudete veriť vlastným očiam! Čo by ste urobili na mieste nevesty vy?

V každej krajine aj rodine sú trochu iné zvyky a tradície na svadbe, niektorí sa ich držia, iní si naplánujú svoj deň D iba podľa svojich predstáv. Existujú však nepísané pravidlá, ktoré sa dodržiavajú takmer všade, a týka sa to napríklad aj outfitov pre svadobných hostí.

Ktovie, ako by na takúto situáciu zareagovala seriálová Tina...​

​Ktorá z nich je nevesta?

Jedným zo základných pravidiel je, aby sa pozvané ženy neobliekli na svadbu prehnane výrazne a najmä nie kompletne do bielej farby. Je to preto, aby neupozorňovali priveľmi na seba, ale práve naopak, aby nechali vyniknúť nevestu.

Na Facebooku sa objavila fotografia, na ktorej je ženích s nevestou a s kamarátkou. Ľudia boli z tohto záberu zdesení. Žena, ktorá prišla na svadbu ako hosť si obliekla nielen biele, ale aj poriadne sexi šaty, ktoré mohli byť pokojne aj svadobné.

Mnohí dokonca nedokázali rozlíšiť, ktorá z týchto dvoch je nevesta a niektorým to pripadalo ako lesbická svadba. Všetci sa však zhodli v tom, že voči neveste to rozhodne nebol fér a túto ženu mal niekto upozorniť na to, že sa obliekla nevhodne!

Facebook

Čo si o týchto šatách myslíte vy? Obliekli by ste sa takto na svadbu svojej kamarátky?

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie