Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Emily sa s novými plavkami prihodilo to, čo by nechcela zažiť žiadna žena: Pozrite sa!
Zdielať na

Emily sa s novými plavkami prihodilo to, čo by nechcela zažiť žiadna žena: Pozrite sa!

Zdroj: facebook/Emily Charlton-Smith

Nájsť plavky, ktoré sadnú postave a v ktorých sa budete cítiť super, nie je ľahká úloha. Keď si ich konečne kúpite, môže sa vám s nimi stať presne to, čo na vlastnej koži zažila Emily.

Mladá žena si totiž objednala z jedného populárneho internetového obchodu biele bikiny. Bolo to len pár dní pred vysnívanou dovolenkou v slnečnom Španielsku...

Aké plavky zaujali hercov z Inkognita? 

Šok zažila hneď po tom, ako sa v nich prvýkrát okúpala v bazéne. Biele plavky sa okamžite po namočení stali priehľadnými a Emily tak neochotne všetkým v bazéne ukázala svoje intímne partie. Prekvapená, zarazená a znechutená sa utekala prezliecť na hotelovú izbu... Samozrejme, spoločnosti okamžite napísala, čo sa jej prihodilo. Ich odpoveď vás zarazí!

twitter/Emilyycs

​Najprv od nej chceli video, aby dokázala nakoľko sú plavky priesvitné! Keď im poslala fotku mokrých plaviek, ktoré držala na svojej dlani, uznali, že mala pravdu. Spoločnosť ju však upozornila, že väčšina kúskov, ktoré predávajú ako plavky sú určené len na pózovanie pri vode a nie sú vhodné nakúpanie! Verili by ste tomu?! 

Takéto plavky si Emily objednala

PrettyLittleThing

Súvisiace články

Najčítanejšie