Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOTO biele tričko ide na dračku: Pozrite sa bližšie a zistíte, prečo ho všetci chcú
Zdielať na

TOTO biele tričko ide na dračku: Pozrite sa bližšie a zistíte, prečo ho všetci chcú

Zdroj: Profimedia

Dobre padnúce biele tričko by nemalo chýbať v šatníku žiadnej ženy. Tento model má však niečo navyše a najmä ženy si ho nevedia vynachváliť. Chceli by ste ho tiež?

S horúcou letnou novinkou v podobe originálneho bieleho trička prišla japonská značka ekoD Works. Pozrite sa, čím si na prvý pohľad obyčajné tričko získalo takú popularitu.

Japonská značka prišla v minulosti aj s takýmto tričkom...

Tričko, ktoré vám dodá sexepíl

Spomínaná značka prišla s niekoľkými originálnymi nápadmi už viackrát a týmto tričkom zabodovala opäť. Čo je na týchto bielych tričkách také zaujímavé?

Dámska verzia trička vytvára ilúziu presvítajúcej čipkovej podprsenky a plného dekoltu. Ak si v ňom vyrazíte na letnú party a skombinujete ho napríklad s dobre padnúcimi džínsami, výsledok bude dokonalý, aspoň to tvrdia jeho tvorcovia.

Profimedia

Pri pánskej verzii dizajnéri zjavne súcitili s mužmi, ktorí si nestihli do leta vypracovať pevné postavy. Biele tričko totiž mužom opticky vyčaruje dokonalé telo.

Profimedia

Ak sa vám tento nápad zapáčil, môžete si sexi biele tričká objednať u spomínanej značky. Ceny sa pohybujú od  28 libier, (cca 31 eur).

Súvisiace články

Najčítanejšie