Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Z plaviek tejto krásky sa smeje svet: Pozor, aby sa TO nestalo aj vám
Zdielať na

Z plaviek tejto krásky sa smeje svet: Pozor, aby sa TO nestalo aj vám

Zdroj: instagram/lyndseybrownx

Leto a dovolenky pri mori idú akosi ruka v ruke s uvoľnenejšou a bezstarostnou atmosférou. Keď si človek aj trochu vypije, kadečo sa mu môže prihodiť. Platí to aj pri tejto kráske, ktorej omyl zabáva ľudí.

Študentka Lyndsey si užívala párty pri mori so svojimi kamarátkami. V horúčavách si miesto nejakých šiat zvolila radšej nové farebné plavky, ktoré už na prvý pohľad pútali pozornosť. 

​Po pár nápojoch kráska musela ísť na toaletu a tu sa to stalo. Podgurážená blondína si svoje plavky obliekla späť naopak! Následne sa jej ramienko neustále zarezávalo do rozkroku, ktorý jej vykúkal a musela si ho zakrývať. Nahnevaná Lyndsey napísala aj spoločnosti, od ktorej si plavky kúpila, či je normálne, aby sa látka hneď tak roztiahla a odhaľovala jej prirodzenie. Netrvalo dlho a prišla jej aj odpoveď, v ktorej jej spoločnosť diplomaticky vysvetlila, že plavky si obliekla naopak! Celý príbeh zverejnila na twitteri jej kamarátka a okamžite sa stal virálny a dodnes pobavil mnohých ľudí. Čo už, stávajú sa aj horšie veci. 

Lindsay v plavkách ešte pred nehodou

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ocean ??

Príspevok, ktorý zdieľa Lyndsey ? (@lyndseybrownx),

Tu ich už mala oblečené opačne

Twitter

Súvisiace články

Najčítanejšie