Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slovenská šperkárka zabodovala vo svete: Pre TOTO sa o ňu zahraničné TOP časopisy bijú
Zdielať na

Slovenská šperkárka zabodovala vo svete: Pre TOTO sa o ňu zahraničné TOP časopisy bijú

Zdroj: Facebook

Petra Tóth patrí medzi naše najúspešnejšie aj najoriginálnejšie šperkárky a dizajnérky. Tentoraz sa jej s tvorbou podaril naozaj husársky kúsok.

Petrina tvorba sa od ostatných líši práve v tom, že používa pôvodné slovanské ornamenty. Jej tvorba sa ostatné roky okrem samotných šperkov rozrástla aj o kabelky a oblečenie. 

​Petra je natoľko originálna a jedinečná, že si ju všimli aj v zahraničí. Napokon, kto sa môže pochváliť tým, že výtvormi zaujal britské časopisy ako Vogue, Tatler alebo Vanity Fair? Najnovšie sa kúsky z jej kolekcie s názvom Sarra objavili aj v tom najprestížnejšom svadobnom časopise Brides! "Oslovili nás z najstaršieho britského magazínu Tatler, že by chceli publikovať naše šperky. Odvtedy sme tam boli niekoľkokrát, potom sa ozvali z GQ, britského Vogue, Vanity Fair, Elle a Brides. Veľmi sa im naša tvorba páči," povedala nám Petra. Super, že nás vo svete reprezentuje niekto tak šikovný a talentovaný!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ja viem, už ste to videli na storyčku, ale dám si to aj sem, nech nie je tento moment instantný a nezmizne. Je mi veľkou cťou, že náušnice z mojej milovanej #Mileva kolekcie boli uverejnené v aktuálnom vydaní britského Vogue. Verím, že naša krásna kultúra musí ísť do sveta a dúfam, že tieto prvé lastovičky nám ukážu cestu.. Prihláste sa, kto má tieto náušnice z britského Vogue??? ♥️♥️??‍♀ ————— I know you already saw it in stories, but I will put it here as well so that this moment is not instant and does not disappear. I am greatly honoured that the earrings from my beloved #Mileva collection were published in the latest issue of British Vogue. I believe our beautifiul culture must go out to the world and I hope that these first doves will show us the way. Let me know who of you has these earrings from @britishvogue Vogue???♥️♥️??‍♀️ #earrings #petratoth #jewelry #jewellery

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Toth (@petratothjewellery),

Súvisiace články

Najčítanejšie