Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Z reštaurácie ju vyhodili za nevhodný outfit: Je podľa vás TOTO prehnané?
Zdielať na

Z reštaurácie ju vyhodili za nevhodný outfit: Je podľa vás TOTO prehnané?

Zdroj: Facebook/Sueretta Emke

Cíti sa ukrivdená a ponížená! Myslí si, že keby bola štíhla a sexi, nikto by neriešil, čo má na sebe. Myslíte si, že má pravdu?

Sueretta Emke z Pensylvánie sa na Facebooku posťažovala na prevádzkovateľov reštaurácie, ktorí ju ponižujúcim spôsobom požiadali, aby ich zariadenie opustila pre nevhodné oblečenie. Ako by ste sa zachovali na jej mieste vy?

Sueretta sa vybrala do reštaurácie rodinného typu s manželom a synom a tiež s niekoľkými jeho kamarátmi, pretože oslavovali jeho narodeniny. Nestihli si však ani nič objednať, keď k nej prišiel manažér reštaurácie a oznámil jej, že jej oblečenie je príliš provokatívne a do ich priestorov nevhodné.

Keď sa ho manželia opýtali, čo konkrétne je na jej outfite nevhodné a či majú niekde uvedený dress code, nevedel čo povedať a zostal ticho.

Sueretta sa cítila trápne a ponižujúco a to aj preto, že cítila, že nejde ani tak o oblečenie, ako o to, že mala nadváhu a zjavne sa im v takomto oblečení nepáčila. „Videla som tam sedieť ženy, ktoré boli oveľa menej oblečené. Nie som štíhla, takže by som sa podľa nich nemala vôbec odhaľovať,“ myslí si ukrivdená žena.

Reštaurácia sa síce žene dodatočne ospravedlnila, ale isté je, že ona sa do tohto podniku už nikdy nevráti.

Možno toto nie je ideálny výber outfitu na jej postavu, ale vyhodiť ju kvôli tomu von, je už trochu silná káva, súhlasíte?

Facebook/Sueretta Emke

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1726917174120424&set=a.174931179319039&type=3&theater

Súvisiace články

Najčítanejšie